Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmimijak mimiłość

Czy szanująca się dziewczyna powinna być z facetem co zdradził ją?

Polecane posty

Gość mmimijak mimiłość

Czy szanująca się dziewczyna powinna być z facetem , który ją zdradził z inną czy powinna się z nim rozstać ? Czy pozwoliły byście wrócić facetowi , który się dowiedziałyście , że was zdradził jeśli by przyszedł potemn i przeprosił ?

Gość Radek 32 Kraków
tak

Czy pozwoliły byście wrócić facetowi , który się dowiedziałyście , że was zdradził jeśli by przyszedł potemn i przeprosił ? Oczywiście, że nie :O Zdrada to koniec związku i nic NIGDY tego nie zmieni.A to, że dziewczyna wybacza facetowi po zdradzie cóż... nie powiedziałam, że siebie nie szanuje ale z pewnością jest kompletnie naiwna i łatwowierna.

Gość nikosiae
A dlaczego naiwna i łatwowierna ? Jak przeprosił i obiecał szczerze , że nie więcej tego nie zrobi ?

Jak przeprosił i obiecał szczerze , że nie więcej tego nie zrobi ? Chyba sobie raczysz żartować. To, że obiecał, że nie zrobi, to nie znaczy, że tak będzie. A wybaczając mu, sprawia, że facet czuje się często bezkarny i nadal może zdradzać bo wie, że prawdopodobnie dziewczyna i tak mu potem wybaczy, (jeśli będzie się dostatecznie kajał ) skoro wybaczyła raz. Po za tym zniszczonego zaufania nigdy nie da się odbudować w pełni, więc związek ma i tak bardzo małe szanse.

Gość nikosiae
A jak się dziewczyna będzie starać o tego faceta starając się żeby dawne uczucie wróciło ? I czy zaufanie musi być pełne ? To w końcu nie piwo. Można przecież przymknąć oko na drobiazg. Może facetowi się przez przypadek zdarzyło zdradzić czy zdradzać ?

Gość trz cz d
zdrada przez przypadek :D buahaha

Gość ja powiem tylko tak ze
nie nie i jeszcze raz NIE!! taaaa, pan szedl, potknal sie i wpadl tamtej pani miedzy nogi hahahahahhaha

Gość zasmuconabozdradzona
ja buduję wszystko na nowo (przynajmniej staramy się). On miał romans 2 m-ce. Sam o nim powiedział. Albo wyjdzie, albo nie. Lepiej próbować, niż potem żałować.

Gość tin tina
a ja się rozstałam choć sama kochałam ale nie mogłabym żyć bez zaufania ze świadomością że poszedł w cug z inną. I nie żałuję.

Gość tin tina
i powiem jeszcze,że mój się kaja od trzech lat. Widzę, że mu zależy ale jak sobie przypominam ten jego cug to nie ma to już dla mnie żadnego znaczenia. Mamy razem dziecko wiec dla dziecka udaję że nie pamiętam tego co się wydarzyło, nie wracamy do tego ale powrotu nie ma, te drzwi zamknęły się bezpowrotnie a klucz lezy na dnie oceanu.

Gość przebaczanie zdrady
jest dobre dal idiotów, którzy myślą, że ich miłość przemieni zdradzacza w anioła :D Zdradza znaczy nie kocha.

Gość tin tina
dokładnie, ktoś kto dopuszcza się zdrady nie kocha. Dalsza dyskujsa nie ma sensu.

Gość a dlaczego masz unikac kolegi
szczerze przeprasza hahah no sie teraz usmialam! moze jeszcze na kolanach sie kaja i placze hahahha

Gość a dlaczego masz unikac kolegi
i szczerze obiecuje, ze tego wiecej nie zrobi hahahah a skad wiesz, ze szczerze?? nie siedzisz w jego glowie!!! a pozory moga mylic! raz sie tak dalam nabrac i nigdy wiecej

Gość ja wybaczyłam , to już parę
lat temu , jesteśmy nadal razem ale z perspektywy czasu oceniam to jako złą decyzję , przenigdy nie nabiorę już takiego zaufania jak kiedyś i takie życie na huśtawce już mnie powoli wykańcza , myślę o rozwodzie , żałuję że wtedy definitywnie tego nie ucięłam , kocham nadal całym sercem ale ból pozostał , każde spóżnienie odchorowuje , tak się nie da życ

Gość nikosiae
Dlaczego tak uważasz ?

Gość klikacz tu
A co jeśli nie uprawia facet seksu tylko się spotyka za plecami kobiety z którą jest z inną ?

Gość pikaczukukuku
Zdrada to zdrada. Nie ważne czy chodzi o seks czy nie. Zdrada to bycie z jedną a spotykanie się z inną. A co robią to nie ma znaczenia! Zdradza czyli nie kocha. Nie jesteś dla niego jedyna, czyli jesteś jedną z wielu. Jak kocha to nigdy nie zdradzi !

Gość zdrada prowadzi do zlego
nic poza

Gość mogę wybaczyc,ale nigdy
nie zapomniałabym zdrady,nie ma powrotu w takiej sytuacji.