Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bo juz kuzwa nie wiem

czy ja przesadzam?

Polecane posty

jesli była sytuacja gdzie musialam jechac do szpitala, niby nic groznego, chociaz troche krwi poszło i boli, a moj facet napisal mi tylko jednego smsa czy wsz ok? jego nie było jak to sie stalo, ale jakby on mi napisal ze jedzie do szpitala bo beda mu cos szyc to raczej zareagowalabym od razu, telefon do niego czy wsz ok czy czegos potrzebuje itp, a ja mu tylko odpisalam ze nie okey bo jeszcze nie chcieli mnie przyjac, nie mialam legitymacji ubezp a on cisza, czy to jest normalne?

zajety? jedzie w samochodzie pare godzin i to bynajmniej nie jako kierowca. na co dzien nie piszemy do siebie miliona smsow, jednego moze czasem w ogole, gadamy jak jestesmy osobno raz na dwa dni. ale w takich sytuacjach uwazam ze prawdziwy facet ktoremu zalezy troche inaczej by sie zachowal

Gość nie lubie ja tak
Twoj problem polega na tym ze nie werbalizujesz dokladnie tego o co Ci chodzi. Z pewnoscia wykonalas krotki telefon, lub co gorsza napisalas sms-a do swojego faceta z informacja co sie stalo, i osiadlas na laurach oczekujac na jego odpowiedz. A tak naprawde powinnas byla mu wyraznie powiedziec ze potrzebujesz go w tej chwili, i chcesz zeby byl przy Tobie (nawet jesli nie mogl to powiedziec ze rozumiesz) i ze jest Ci bardzo smutno bez niego. A tak wyszlo na to ze jestes dzielna dziewczynka bo mimo tego ze Cie nie przyjeli to moglas jeszcze napisac sms-a czyli nic sie wielkiego Tobie nie stalo. Nie oczekuj od faceta ze bedzie Hudinnim.

Gość miłość.
moim zdanie, to facet, który martwi się o swoją partnerkę powinien zareagować, a gdyby była sytuacja " kochanie, możesz przyjechać natychmiast do szpitala!? rodzę dziecko!" a on"przykro mi kochanie, muszę dowieść towar na czas, jak nie dowiozę to nie dostaniemy wypłaty w tym miesiącu" - hahahaha. Debilizm i idiotyzm w jednym :)

Gość nie lubie ja tak
ale to nie byl porod. Tylko jak sama autorka napisala "nic takiego".

Gość pankracja
faceci myslą inaczej ;) my jesteśmy bardziej uczuciowe i reagujemy całym naszym "jestestwem". My się potrafimy domyslić, chłopom trzeba łopatologicznie