Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość totylkoja82

Czy taki 28-mio letni facet pozna jeszcze kobietę ???

Polecane posty

Gość totylkoja82

Coś o mnie. Według mnie w dzisiejszych czasach to same negatywne cechy. - studiowałem budownictwo , została mi tylko obrona , w trakcie studiów pracowałem , teraz szukam pracy bo nie pracuję - alkohol piję tylko od czasu do czasu , nigdy nie zdarzyło mi się aby urwał mi się film , nie upijam się - nie jestem imprezowiczem , do klubów chodzę bardzo rzadko , wolę do jakiejś knajpy , do muzeum , na wystawę , do kina albo na świeże powietrze - nigdy nie brałem narkotyków - nie palę papierosów , paliłem przez kilka miesięcy ale to było jeszcze w podstawówce - wstyd to napisać , ale nie miałem żadnej partnerki seksualnej - dzieci lubię , ale pewnie nigdy ich nie będę miał - moja kryminalna kartoteka jest czysta jak kartka papieru , nigdy nawet nie dostałem mandatu choć jeżdżę już prawie 10 lat - jestem spokojny , odnoszę wrażenie że za spokojny , dobre wychowanie też nie jest mi obce - nie wiem czy komuś się podobam czy nie , to kwestia indywidualna , ale dzieci w parku nie uciekają na mój widok - jestem szczupły Właśnie przez to co napisałem powyżej nigdy nie byłem w żadnym związku i chyba nigdy nie będę. Jestem za spokojny i zbyt nieśmiały , a przez to zbyt nudny i nieciekawy :( Mój brak doświadczenia dodatkowo mnie pogrąża.

Gość chinota
to co napisałeś to same plusy, myślę że nie tylko wg mnie ale wg wielu kobiet, jesteś po prostu porządnym facetem. Tylko pytanie czy nie masz czegoś w rodzaju depresji skoro tak nisko siebie oceniasz? No i dlaczego nie miałeś do tej pory dziewczyny, nie zakochałeś się, nie podobała ci się żadna, byłeś zbyt nieśmiały? trzeba działać ;)

Gość totylkoja82
Dziewica czy nie to dla mnie nie ma znaczenia. Byleby tylko potencjalnej dziewczynie nie przeszkadzało to , że jestem jeszcze prawiczkiem.

a skąd jesteś?? spokojnie, tutaj na kafe to zaraz się zaczną komentarze wiadomo jakie, możesz sobie poczytać, jak dla mnie brzmi super :)

Gość aldoniczka
Gdyby nie to, że mam już męża byłabym bardzo chętna, żeby cię poznać :)

Gość prawie ze równolatka
No to gdzie Ty te dziewczyny szukałeś??? A może inaczej: jakiego typu są to dziewczyny które ci się podobają? Bo jeśli są to tzw. blachary lub wymalowane cizie lecące tylko na kase to rzeczywiście zbytnio byś im tym nie zaimponował. ... ale jesli chodzi o normalne (co nie znaczy ze brzydkie) dziewczyny to jak najbardziej uważam te cechy które wypisałeś za jak najbardziej pozytywne.

Gość elizkaszukamchlopak
daj foto ;)

Gość Zamotasuplany
Meżczyzna idealny jak dla mnie. Zupełnie jak mój, z tą różnicą, że jest rok starszy i był w 3 związkach. No i może nie do końca jest spokojny i nieśmiały. Reszta się zgadza.

Gość totylkoja82
Nie zamierzam znaleźć dziewczyny na kafe. Taka myśl nawet do głowy mi nie wpadła. ...a jakie dziewczyny mi się podobają ? Zwyczajne , na pierwszy rzut oka niczym nie wyróżniające się , ale mające coś więcej niż tylko wygląd zewnętrzny. Nie lubię jak kobieta nadmiernie się maluje. Wolę bardziej naturalne.