Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jejkuuuuu

a ja chce faceta jak Hugh Grant

Polecane posty

Gość jejkuuuuuuuuu
ars vivendi, gdybys byl konkretny to bys podal jakas konkretna droge kontaktu, a ja moglabym z niej skorzystac lub nie :P (oczywiscie stawiajac mnie w takiej sytuacji musialabym pokonac moja niesmialosc, bo przeciez chce kogos choc troche takiego jak H. Grant) :)

Gość kafeteryjna mysz.
Rowniez uwazam ze Grant ma w sobie to "cos". Jest urzekajacy i ciekawy ale nigdy w zyciu nie pobije Johnego D. :P

Gość jejkuuuuuuuuu
Darker, alez jest wazne, bo naprawde zawsze uwazalam Granta nie tyle przystojnego, co charyzmatycznego. Popatrz jaka on ma klate... zupelnie jakby zapadnieta, nie ma wyrzezbionego brzucha, nie ma nawet glebokiego spojrzenia...nie jest piekny( wedlug mnie), a jednak tak mi sie podoba.

Gość przystojny to on byl
Teraz jest starszawy:

Gość moze juz w jakiejs
on lubi sex z dziwkami jak farrel.

Gość jejkuuuuuuuuu
eee, co to to nie, ale... no on naprawde nie jest przystojny, ale jest taki... kochany!

Gość jejkuuuuuuuuu
darken rall. , byc moze jest malo meski, na pewno nie jest jakims gorylem :D, no ale... moze wlasnie to jest tak bardzo urzekajace(?)

Gość ars vivendi
jejku...skoro chcesz faceta jak Grant i zakładasz temat, to nie wykręcaj się tu nieśmiałością, bo to zwykła prowokacja i unik a ściemy nawet sympatyczne mało kręcą. Od bajerowania to jest Grant najwyżej, ale on jesli byłby na kafe, odpuściłby temat po niekonkretnych wpisach jak sądzę

Gość jejkuuuuuuuuu
ars vivendi, no i sie niepotrzebnie nakrecasz a moze denerwujesz? Temat naprawde nie jest tego wart :) Tak. Marzy mi sie przy moim boku facet podobny do niego, ale mala dziewczynka nie jestem i w cuda, ze tak powiem, nie wierze - tymbardziej tu. Dlatego moj tekst z niesmialoscia moze byc uwazany za bajere tylko biorac pod uwage "powaznosc" tematu.

Gość jejkuuuuuuuuu
[zgłoś do usunięcia] darken rall., upraszczasz. nigdy bym sie nie zastanawiala, gdybym z "moim Grantem" byla zwiazana emocjonalnie.w kazdym innym przypadku nawet takimi myslami nie zawracalabym sobie glowy, procz jednej - no kurcze, on naprawde przypomina mi H.Granta, no jest rewelacyjny!

Gość ars vivendi
Ja się nie denerwuję ani nie nakręcam. Lubię obnażać niekonsekwencję i płytkość kontaktów na kafe:P

Gość jejkuuuuuuuuu
przy boku (obok na spacerze) przy boku(obok w lozku) przy boku (obok z filizanka kawy) przy boku( obok w kolejce na poczcie) przy boku( obok przy kierownicy) wystarczajaco jasno wyjasnilam? :)

Gość ars vivendi
a facet podobny do Granta, to bardziej rzeczywistość niż cud. W cuda katolickie też nie wierzysz? Przecież to obowiązek katolika:P

"jejkuuuuuuuuu przy boku (obok na spacerze) przy boku(obok w lozku)" ale w łóżku nie zawsze jest sie przy boku :)

Gość jejkuuuuuuuuu
"Lubię obnażać niekonsekwencję i płytkość kontaktów na kafe" kogo chciales obnazyc? :P ...rozumiem juz dlaczego nie podales konkretnej drogi kontaktu :)

Gość jejkuuuuuuuuu
darken rall., nie zawsze. tylko moze dla mnie intensywniejsze jest to najpierw i potem "przy boku" niz wtedy gdy bok z bokiem przestaje istniec stajac sie jedna caloscia (chociaz to tez moze byc bardzo przyjemne) :)

Gość ars vivendi
mam malego chujka :P

Gość jejkuuuuuuuuu
ars vivendi , wierze tylko w to, co dane jest mi doswiadczac, dotknac, zobaczyc. Katolicyzm to nie najlepszy temat w takim miejscu, ale jesli chcesz znac prawde to tak- wierze.

Gość jejkuuuuuuuuu
i dobrze, ze zajety ! :D tak naprawde to nie moglabym zniesc jego zdrad, ciaglych flirtow itp. jak ty to znosisz, dziewczyno Granta? ! :D

Gość dziewczyna Hugh Granta
Spierdalać szmaciory!!!:D

Gość jejkuuuuu
i nawet mi sie dostalo od szmat :( to ciut niesprawiedliwe! echhh

Gość teska888
ale Hugh Grant piepszył prostytutke w swoim samochodzie . Też chcesz takiego?

Gość nikt nie widziaał
głupek.. miał taką łądna Liz Hurley..to spał z prostytuką.. dziwne, że tylko jego złapali paparazzie.. Ktoś go chyba podkablował.

Gość jejkuuuuuuu
nie, ja tylko chce faceta podobnego z wygladu do niego. jejku...czy chce za duzo???