Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 8, 2010 czego i wam życzę :D http://www.sadistic.pl/dac-babie-kamerke-internetowa-vt54737.htm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rząta małgo Napisano Listopad 8, 2010 średnie:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
abrakadabra czary i magia 0 Napisano Listopad 8, 2010 fajne:D tez sie podobnie zachowywalam jak odkrylam mozliwosci kamerki internetowej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kultura mam na drugie 0 Napisano Listopad 8, 2010 Ja też :D Jej śmiech po prostu mnie dobił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Precise 0 Napisano Listopad 8, 2010 haha ja też się popłakałam ze śmiechu :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hie hie Napisano Listopad 8, 2010 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a jak to się robi? Napisano Listopad 8, 2010 ja chyba nie mam takich bajerów :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lipsssss Napisano Listopad 8, 2010 HAHA zajebiste:D a tez tak robie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Edmunt Pipa Napisano Listopad 8, 2010 ładną oryginalną masz Lusesita urodę, fajna dupa z twarzy jesteś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a jak to się robi? Napisano Listopad 8, 2010 jak to zrobić????????????????????/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
germanotta 0 Napisano Listopad 8, 2010 mam zbyt wyrafinowane poczucie humoru , nic tu nie ma śmiesznego , dziewczyna momentami wygląda jak ofiara katastrofy lotniczej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
germanotta 0 Napisano Listopad 8, 2010 trzeba mieć appla... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koloratka 0 Napisano Listopad 8, 2010 ja też się popłakałam... i rozszczekałam psa swoim śmiechem :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ta laska jest niesamowita Napisano Listopad 9, 2010 ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ale rechot Napisano Listopad 9, 2010 :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość o zesz fak!!!!!!!!!!!!!!!! Napisano Listopad 10, 2010 :D co za rechot :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ale jesteście płytcy Napisano Listopad 10, 2010 ale macie denne poczucie humoru...przecież to nawet śmieszne nie jest :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bosssssssssssssssssskie Napisano Listopad 11, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lejzi Minejzi 0 Napisano Listopad 11, 2010 Mnie to tez nie rozbawilo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach