Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alik K.

Nieznane fakty dotyczące wypadku w Białym Stoku!!!

Polecane posty

Gość Alik K.

Czy waszym zdaniem to był sabotaż dokonany przez Donalda T. i Bronaka K. na zlecenie Putina?

O jaki wypadek Ci chodzi? BIAŁYSTOK pisze się razem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Alik K.
no o ten pociągowy co się pociągi dziś paliły w Białym Stoku... Myślicie że to sprawka T. i K. na zlecenie P.?

Gość noooo, pewnie.
Jeszcze Mosad w tym kręcił wespół z talibami. A pisze się BIAŁYSTOK imbecylu. ŁĄCZNIE

CarrieBradshaw , czytasz mi w myślach. Też bym ją tak nazwała, gdybym nie miała pewnych zahamowań.

A poza tym, gdyby ktos byl w to zamieszany to wsadzili by Jarka na pokład, a przeciez nikt nie zginął. :classic_cool: Nawet korków rano nie bylo, a specjalnie wyszłam wczesniej. :classic_cool:

Gość gdzie jest biały stok
to w polsce??

Gość to chyba gdzies w gorach
jest, bodajze w tatrach...

Gość El Hombre
trzeba powolac komisje sledcza z Antkiem Macierewiczem na czele do wyjasnienia przyczyn katastrofy

Gość Alik K.
Carii a może to ty??? Przecież ty z Białego Stoku jesteś :D to może to ty rozjebałaś te cysterny?

Gość Alik K.
Carie czemu jesteś taka wulgarna? Czy w Białym Stoku wszyscy tacy wulgarni są jak ty?

Gość sjfdj
Carrie, już kiedyś podejrzewałam, że Ciebie znam. Później stwierdziłam, że tak nie jest... Jednak teraz kiedy czytam, że Ty też jesteś z Białegostoku to znów zaczęłam się nad tym zastanawiać :D

Gość Alik K.
A to ty nie jesteś z Białego Stoku? A ja myślałem że jesteś z Białego Stoku i okolic...

Gość Alik K.
No przecież jesteś z Białego Stoku to czemu zaprzeczasz?

Gość Alik K.
Czy to prawda że twoim kuzynem jest Krzysztof K. kandydat na prezydenta miasta Białego Stoku?