Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szeryl Wirs

Jak mam z tego wybrnąć? Pomóżcie mi.

Polecane posty

Gość Szeryl Wirs

Pół roku temu powiedziałam po pijaku chłopakowi, że rozmawialiśmy z jego kuzynem, że coś do siebie poczuliśmy i nie wiemy co to. Ale zapewne zauroczenie. Ostro się wkurwił. Od tego czasu on jest na tego kuzyna wkurwiony, nie pozwala mi rozmawiać z nim, nawet mówić "cześć". Wczoraj byliśmy na bilardzie. Ja, On, Kuzyn i Kumpel. Po bilardzie mieliśmy iść do domu, ale mi, kuzynowi i kumplowi się nie chciało. ON poszedł do domu a my do baru na chwile. Potem kumpel pojechał bo był autem, a my z kuzynem skoczyliśmy do innego kumpla a potem do chaty, on akurat miał po drodze, więc mnie odprowadził. Ja już o tym wszystkim zapomniałam co miało miejsce. ON zadzwonił potem do kumpla i on mówił, że pojechał do domu a my poszliśmy. Opierniczył mnie od góry do dołu. Jak powiedziałam, że byliśmy jeszcze u kumpla na chwilę, to się zaczął plątać, powiedział, że jutro pogadamy i się rozłączył. Czuję, że ze mną zerwie. Czuję. Pomóżcie, nie wiem co mam zrobić.

Gość Szeryl Wirs
Doradźcie!

Gość .NATALA..............
Nie zerwie.Jest bardzo zazdrosny o Ciebie.

Gość Szeryl Wirs
Ale... Już zerwał przez to jak się dowiedział. Dwa razy. Tylko wróciliśmy do siebie. E. Dzięki mnie. Czasem mam wrażenie, że przesadza. Albo. Mnie nie kocha. . . . PS. Można komuś zabronić się do kogoś odzywać i kazać udawać, że się go nie zna?

Gość Szeryl Wirs
Podkreślam minęło pół roku. Grubo pół roku.

Gość Szeryl Wirs
No, proszę. Męczy mnie to.. Potrzebuje czyjejś rady. Mamy po 19/18 lat.

Gość jak sie zachowujesz
tak i gadasz glupoty to co sie potem dziwisz? :D Ja bym juz dwno zerwala na jego miejscu ;)

Nawet jakbyś tego kogoś bardzo kochał? Potrafiłbyś go porzucić od tak? Naprawdę? Jesteśmy razem półtora roku. Między nami oprócz tego jest ok.

Gość gerreer
Powinien z Tobą zerwać i tyle. Gdyby mi facet powiedział że podkochuje się w mojej kuzynce, ja zabroniłabym im kontaktów, a potem dowiedzaiłabym się, że włóczą się gdzieś sami nocą - to byłby koniec. Trzeba było z nim wracać, a nie teraz trzęsiesz dupą że Cię zostawi.

Gość 5235235
"Czasem mam wrażenie, że przesadza. Albo. Mnie nie kocha" :O:O:O:O Powinien cię kopnąć w tyłek już dawno.

Gość 5235235
"Można komuś zabronić się do kogoś odzywać i kazać udawać, że się go nie zna" Jezu. Co cytat to lepszy. :D:D Ty mu pieprzysz że między tobą a jego kuzynem jest zauroczenie, a potem masz wielkiego focha że on zabrania ci kontaktów z tym kuzynem??? Jesteś niesamowicie głupia. :D:D:D

Gość Grechuta wymięka
Grechuta jest niepodważalnym autorytetem i nic tego nie zmieni.

Gość w 100%
do szkoły za naukę się bierz, a nie- głupoty Ci we łbie 🖐️

Dobra. Głupio napisałam. Z kuzynem od tamtego czasu nie utrzymuje żadnych kontaktów prywatnych. NIe piszę, nie spotykam się, nie widuję. Tylko w tedy jak przyszedł do NIEGO. Powiedziałam mu, że nie będę z nim rozmawiać. Nie zależy mi na tym.

Najlepiej jest uciec od problemu. Zakopać się głęboko i nie wychodzić. Najchętniej bym tak zrobiła.