Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

enignes

Koszula pod gajer

Polecane posty

Witam. Poradzę się was drogie panie, bo chyba wiecie w czym facet podoba się płci pięknej. Mianowicie chodzi o elegancka koszule, pod ciemny grafitowy garnitur. Jestem wysoki 190 i dość szczupły, dlatego chyba wolałbym koszule slim fit. Jeśli to jest ważne to mam ciemne włosy i dość ciemna karnację. Koszula ma być taka, żeby na studniówce ludziom szczena opadła do podłogi :D http://allegro.pl/l-41-42-koszula-pako-lorente-slimfit-2011-wwa-i1303682745.html takie coś to raczej do jeansów niż do gajerka?

Gość jajajjaaaa
hmm radze przejsc sie po sklepach i poszukac czegos odpowiedniego-bo co innego zobaczyc jak koszula wyglada na sobie a tak np na manekinie:P noo i dowiedz sie jaka sukienke bedzie miala partnerka-zeby przynajmniej krawat byl pod kolor sukienki:P

Gość 181cm klima
CO ZA WIOCHA KRAWAT POD KOLOR SUKIENKI AHAHAHHA A JAK IDZIE SAM ?

nie no nie idę sam, przynajmniej się nie zapowiada, ale wiadomo, jak to w życiu, różnie może być ;p 181cm klima - nie wiem gdzie to taka wiocha, ale często tak jest ;)

Gość 181cm klima
ile wzrostu ma twoje partnerka ?

Gość 181cm klima
bedzie obcas ? :D podobają ci się tylko wysokie dziewczyny ?

hmm, chyba nie koniecznie wzrost jest decydujący jeśli chodzi o to, czy dana dziewczyna mi się podoba, ale to jeszcze nic pewnego, to na razie koleżanka, i nie wiem na 100% czy pójdę z nią, bo wstępnie się zgodziła, ale im więcej czasu z nią spędzam to jakoś coraz mniej mi się podoba ;p A jeśli chodzi o studniówkę i dobór wzrostu, to chyba lepiej ze jest wysoka, bo z niska dziewczyna by śmiesznie trochę było, aczkolwiek nie wykluczam ze i tak może się stać A co :> ?

Gość 181cm klima
tak się pytam co ja wysoka jak brzoza jestem :D

no 181 to jak na dziewczynę to dużo, nawet bardzo dużo, ale nie ważne, jak w głowie masz poukładane i nie miałaś żadnych przecieków w której olej by się gdzieś ulotnił to nikt na wzrost nie będzie patrzył ;p

Gość art123
kup sobie błekitną koszulę i i nie przebieraj się a ubieraj. Może pomyśl o spinkach do koszuli - to jest szyk i elegancja:-)

no tak mi się jakoś wymarzyła jasna koszula, błękit albo biała w pionowe paski i właśnie spinki, to będzie na pewno :D Nie wiem czy pasuje takie coś, jak wcześniej pokazywałem http://allegro.pl/l-41-42-koszula-pako-lorente-slimfit-2011-wwa-i1303682745.html , że kołnierz i mankiety są w innym kolorze, czy tu nie przeważa codzienność nad elegancja ;p

nie chcę iść w białej, i pomimo iż to tak jak napisałaś, klasyczna elegancja, nie chcę wyglądać jak większość, bo na 100% większość będzie w białych, ale biorę pod uwagę jako ostateczność jak nic nie dopasuje