Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość michellka

NIE LUBIE MAŁYCH KOBIET CZUJE NAD NIMI WYZSZOŚĆ

Polecane posty

Gość michellka

Mam 170cm i czuje sie lepsza od tych dziewczyn ktore sa nizsze, maja krotkie nozki, czuje wyzszosc, czuje sie lepsza. wiem ze to pycha ale taka juz jestem

Gość ahhhh i ohhhhhhh omg
masz 170 cm ale supermodel nie bedziesz 🖐️ :D:D

Gość keiss
a ja mam tak ze lubie stawac kolo niskich kobiet zeby podkreslic jaka jestem zajebista. ale tak ogolnie to szkoda mi tych malych kaczych nożek to kalectwo

A ja mam figurę typu klepsydra, bardzo zgrabne nogi, ładną twarz, długie gęste włosy i też czuję się lepsza od tych, którym tego brak.

Gość dziewczynka krucha blondynka
też mam 170cm i takie kurdupelki po 160cm zawsze mają krótkie nóżi a najgorsze to są takie co mają długie a mają 160cm i mały korpus wygladają jak niedorobione fe 🖐️

Gość KOBIETA 169 CM
Zgadzam się z Wami. 170 cm to idealny wzrost :) Nie za dużo, nie za mało.

160 to jest wzrost idealny-drobna, filigranowa kobietka o idealnej figurze-takiej jak pisałam wcześniej.

Gość hhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaxaxa
Pewnie znow jakas wysoka chlopak zostawil dla niskiej i teraz wypisuje tu rozne dyrdymaly, zeby sie dowartosciowac.

Gość KOBIETA 169 CM
a ja sądzę, że 170 cm to idealny wzrost :) najładniejsze są kobiety o wzroście 170 cm.

Gość KOBIETA 169 CM
hhhaaaaa: niska - ok. 160 cm średnia - ok. 170 cm wysoka - ok. 180 cm śmieszą mnie wypowiedzi niskich dziewczyn :)

Gość metrsześćdziesiątsześć
wysoka jak brzoza a głupia jak koza ? Nie? to juz znacie. Ah nawet tymi wpisami to potwierdzacie. Cóż, nie można mieć wszystkiego :D

Gość KOBIETA 169 CM
metrsześciedziątsześć: 170 cm = wysoka jak brzoza? O matko :) To w takim razie też jesteś wysoka jak brzoza, vo 166 cm to już ok. 170 cm, a nie ok. 160 cm. Jedzie panienka sama po sobie , śmieszne :)

Gość LIRKsa
hehehe a ja jestem niska,ale na tyle sliczna i zgrabna ze zakasuje kazdą z dumnych ze swojego wzrostu zyrafek:) dowartosciowujscie sie :) i tak wam to nic nie pomoze bo jak mijacie mnie ulica to wam glupio:D:D:D:d

Gość -0348-348
pprzestancie odpisywac na te debilne posty..... please....

Gość metrsześćdziesiątsześć
a czy ja powiedziałam że 170 to dużo? Bawia mnie takie pseŁdo modelki które nabijają się z kogos kto ma 1,6 nie ważne co dalej. W tym sensie a tu widze taka tendencje. Bezsens.

Gość KOBIETA 169 CM
lirksa dla ciebie 170 cm to żyrafy? LOL to ile ty masz? 143 cm ? i dlaczego ma być głupio zgrabnej lasce jak mija niską 143 cm z grubymi nogami? bo czegoś nie rozumiem. i kto tu się dowartościowuje :P

Gość dziewczynka krucha blondynka
do LIRKsa to raczej takie małe, najlepiej do tego czarne włosy i twarz brązowa jak od kupy zawsze patrza na mnie jak założe szpileczki 12cm ułoże włoski i chodzę po sklepach

Gość smanna
Dajcie spokój, znam wiele niskich dziewczyn o ładnych zgrabnych figurach, nie każda przecież musi być gruba. Dla mnie niska to poniżej 165, sama mam ok 170, może nawet więcej, nie wiem,dawno się nie mierzyłam i po założeniu butów na obcasie czuje się źle, bo jestem wyższa od połowy społeczeństwa i równa wzrostem wielu mężczyznom. Na podwyższeniu ok 4cm jest wspaniale, ale w prawdziwie wysokich butach mam kompleksy.

Gość dextter jackson
z doswiadczenia wiem ze najsekswoniejsze niunie sa okolo 163-4 cm powyzej 170 laska traci chlopem

Gość kobieciarzdfasdf
1234567afdsfs

Gość kobieciarzdfasdf
Nie liczy się wzrost, liczy się głębokość...

Gość donn thomasso
nie lubię wysokich kobiet (chociaż sam mam 186cm) bo są męskie, mają szerokie, niezgrabne ramiona, są ciezkie, mają wielkie dłonie i wielkie stopy :( Kobieta powinna być kobieca, szczupła, z wąskimi ramionkami,

Gość donn thomasso
ramiona powinny równoważyć biodra, wtedy jest figura klepsydry (plus wcięcie w talii, spore, to konieczność). Jeśli dziewczyna zaczyna mieć ramiona szersze niż biodra to już jest męska figura.