Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kamilcia_25

grzybica cipki;/ poradzcie

Polecane posty

po antybiotyku dostałam drożdzycy dróg rodnych;/ lekarz powiedział, że mam sie wstrzymać sie od współzycia na czas leczenia, które trwa około miesiąca;/ Poradzcie mi co mam powiedziec chlopakowi jak bedzie chcial sie kochac? Chodzi mi o jakas chorobe która brzmi mniej obleśnie;/ drozdzyca to przeciez grzyb! Może powiem mu, że mam nadzerke?? piszcie! plizzzz

Gość powiedz ze jutro bedzie grzybo
wa

Gość lepiej mu powiedz i od razu
zaproponuj zeby przez ten czas smarowal sie macia clotrimazolum (giin ci tego nie mowil?). przeciez on moze tak samo miec grzybka i po kuracji zarazi ciebie spowrotem.

Gość alllllllllllllleeeeeee
chyba grzybica pochwy a nie cipki? jesteś dzieckiem?

Gość lelejka...
przecież on też powinien wziąć leki, jak nie weźmie to od razu cię od nowa zakazi gin nie mowił?

chuj cie ochodzi jak na to mowie;p nie jestem dzieckiem:P a Ty napewno jestes mułem jak przeszkadza ci taka drobnostka

Gość lelejka...
jak nie ma? a skąd ci sie rozwinął grzyb antybiotyk niszczy bakterie i oczyszcz przedpole dla grzybów, ale skądś trzeba ta grzyby miec jak miałaś ty to ma i on no chyba, ze nigdy nie współżyliście...

Gość lelejka...
i oczywiście pisanie grzybica cipki jest na wskroś infantylne i sugeruje jakąś podruwajkę a nie kobietę

nie rozumiem czym widzisz problem:P moze i jestem infantylna i dziecinna jak na swoj wiek ale nierozumiem dlaczego ci to przeszkadza... Wypowiadam sie na forum anonimowo i nie musze wypowiadac sie jezykiem formalnym

Gość no i coo
moze to od niego masz tego grzyba

weź się tępa dzido wynieś ze swoją pieczarkową pizdą na forum o zdrowiu łachmaniaro, jakbyś się nie puszczała to byś grzyba między nogami nie hodowała haha

Gość no i coo
to nic powaznego, zaburzenie rownowagi flory bakteryjnej, szybko ci przejdzie, tylko musisz oprocz leku sobie kupic tabletki ze specjalnymi szczepami bakterii bez recepty

Gość plastusiowa
ja powiedzialam chlopakowi ze mam infekcje, nie wprowadzalam go w szczegoly. jesli grzybice masz od antybiotykow , a nie wspolzyliscie w czasie ich brania to chlopak chyba nie mial jak sie zarazic