Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NietuzinkowaO

Napisal na sympatii, a ja nie moge mu odpisac:(

Polecane posty

wiem jak ma na imie, skad jest, ile ma lat, foty nie ma, ale ona dla mnie sie nie liczy :( Wyslalm mi oczko 17 pazdz, pozniej drugie 31, do dzis nie wchodzilam na symp, wiec dopiero teraz je zobaczylam, wyslalm mu pytanie, zeby wiedzial, ze sie nim zainteresowalam, i mi odpisal!! :D dzis! i to dwa razy, chyba mu zalezy... a ja nie mam wykupionego dostepu do wiadomosci i tych inych :( podgladnelam wsyzstkich przemow jacy są a jest ich tylko 7.. jak myslicie..domysli sie i poda mi choc numer? teraz sprawdzilam test do pary, zeby wiedzial, ze nie moge mu odp..:(tak mi przykro :(

Jeżeli odpowiada na pyt to dobrze, pytaj i pytaj aż w końca zczai, że nie masz wykupionej opcji pisania wiadomości... Kiedyś w nazwie albumu umieściłam maila i się nie doczepili... w taki oto sposób mam teraz chłopaka :P

Lady jej jej - tak myslisz?:( tylko ja narazie nie moge wstawic zdjecie, po prostu nie moge z przyczyn technicznych:O bede robic wiec jak mowisz:( trzymaj kciuki :(

Gość wertulooo
ja pierd.ole co za desperatka... Malo sie nie posika ze szczescia bo typ jej oczko puscil:D Niesamowite jak niektore baby sa łatwe...

on ma inne pismo niz wszyscy, pisze tak wyjątkowo :( napisal tez ze nie chetnie zaznaczyl odp, bo woli swoje zdania, niz te wybrane' :( ale innej opcji nie mam :(

Gość pieteeeeer
Izabela ruda, to ty jestes na focie stopce?

wertullo - nie, nie jstem latwa, po prostu mowie o problemie jaki jest, przeciez nie bede plakac po nocy i nie ciesze sie jak glupia :O wiekszych problemow, wiekszego kalibru - nie mam. jesli ty masz, to zycze ci powodzenia po drugie jak bym ja miala wieksze...pewnie dawno bym juz ..

wertulooo - co Ty tu robisz? Nie podoba Ci się temat to spadaj a nie docinaj... Pewnie Tobie też można by zarzucić coś, nie jesteś ideałem...

Gość 222222
a jaki to problem wykupić dostęp? ledwo parę zł kosztuje a sępisz jakby nie wiem ile to było... zależy ci na nim czy nie? chyba nie za bardzo jak widzę...

Gość thaisse80
poznalam kiedys takiego jednego co pieknie pisal. okazal sie byc skurczybykiem.

ja też poznałam takiego co pięknie pisał i zajebiście wyglądał w dodatku... o zgrozo, nigdy więcej.... :P

jej, do jutra:( mam nadzieje, ze poda mi swoj numer, email, lub cokolwiek:( Dobranoc wszystkim!!:D Temat daje do ulubionych, kiedy napisze do mnie, lub cos sie zmieni - dam znac:) papa.