Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Żabi kruk

Czemu wiazecie sie z brudasami a pozniej narzekacie

Polecane posty

Gość sssssdasdasdas
NABRALY SIE BO ONI SIE NA PIERWSZY RAZ UMYLI.-p

Gość żabi?
a ty się często myjesz?

Zapewne chodzi o Polki, które wybierają sobie w dalekim Londynie czarnoskórych ogierów bądź przyciemnionych Pakistańczyków za towarzyszy życia. Ich sprawa, mi to lata.

Nie chodzi mi o cudzoziemcow. Tylko o Polakow. Na kafeterii czesto mozna przeczytac jacy to faceci sa niezadbani. Dotyczy to oczywiscie tez kobiet. Np. nie biora prysznica przez kilka dni. Ja biore codziennie ( czasami nawet 2 razy ).

Nie chodzi mi o cudzoziemcow. Tylko o Polakow. Na kafeterii czesto mozna przeczytac jacy to faceci sa niezadbani. Dotyczy to oczywiscie tez kobiet. Np. nie biora prysznica przez kilka dni. Ja biore codziennie ( czasami nawet 2 razy ).

aha, fajnie ze wreszcie sprecyzowales temat bo tez bylam pewan ze chodzi ci o zwiazki polek z przedstawicielami rasy czarnej:)

może lubią ser z Pod laski hahahaha

mieszkam za granicą i niestety ale tutaj turcy i araby postrzegają polki jako... kurffy. Dlaczego??? A bo przyjedzie taka polka z PL na wakacje i lata za takim "egzotycznym" daje na prawo i na lewo znam wiele dziewczyn tutaj które się tym szczycą, że się prowadzają z nimi, bo mogą się autem przejechać albo dostają jakiś ciuch :o ale że po mordzie od czasu do czasu dostają to przecież nic zlego w końcu jakaś cena musi być :o Żal mi ich.. sama nigdy w życiu bym na takiego nie spojrzala ale nie powiem - znam KILKU "brudasów" którzy są NORMALNI w porządku i szanują kobiety. Niestety są to nieliczni ale nie jeden Polak nie dorasta im do pięt. Poza tym czepiacie się brudasów a wystarczy się w Polsce rozejrzeć ile to gości leje swoje panny, nie szanuje itp itd

Gość netrsa
Dziwne Kaczątko ..jaka ty durna jestes..ktora kobieta sie cieszy, ze ja facet bije...chyba tylko ty zaliczasz to do atrakcj w zwiazku...u ku..a to ty jestes..

netrsa napisalam ze znam takie wiec o co ci chodzi? Juz nie raz slyszalam ze dostala po pysku ale tak byc musi ja nie pisze ze sie ciesza z tego powodu ale traktuja to za cene swojego zwiazku przykre ale prawdziwe! Prawda boli jak to sie mowi mieszkam za granica, mieszkam w miescie gdzie jest TYCH cudzoziemcow bardzo duzo i slyszalam po prostu ich zdanie POLKI TO KUR...Y

Gość alsikdsmsx
xax