Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Falafela

Czy uczucie może wrócić?

Polecane posty

Gość Falafela

Spotykałam się kilka miesięcy z chłopakiem. Było naprawdę fajnie, był bardzo zaangażowany i czuły. Pocałunki w dłoń, długie patrzenie sobie w oczy, spacery za rękę, wycieczki, ogromna zazdrość. Niedawno powiedział, że uczucie zgasło. Bardzo ciężko mi się z tym pogodzić, kiedy patrzę na to co było - na cały czas jaki razem spędziliśmy, na to, że czułam się jakbym była jego światem. Czy myślicie, że jego uczucia mogą wrócić? Teraz dalej ze sobą gadamy, kumplujemy się, ani on ani ja nie chcemy zrywać kontaktu. Wydaje mi się, że jeszcze trochę mu zależy, chwytam się takich drobnych szczegółów - a to prosi przez 10 min, żebym ubrała kurtkę, bo zimno, martwi się, że jestem chora. Jak się ostatnio widzieliśmy, przytulił mnie i pocałował w policzek na pożegnanie. Ale następnego dnia gadaliśmy i nic się nie zmieniło w kwestii tych uczuć. Jest we mnie jeszcze nadzieja, że może uczucie nie zgasło, tylko się stępiło i będzie powoli wracać. I jeszcze jedno - chłopak cierpi na pewne zaburzenie psychiczne, przez które ma dość osłabione emocje i uczucia. Ostatnio mu się dość mocno pogorszyło. I to też moja nadzieja, że jeśli mu się poprawi, znów coś do mnie poczuje. Heh, rozpisałam się. Dzięki za czytanie tych wypocin :D

Gość kallakakalalal
mialam tak samo, okazalo sie, ze wybral nastepna a mnie nie traktowal powaznie

Gość do autorki tego tępego topiku
nie moze ty suko

Gość Falafela
@kallakakalalal Inna nie wchodzi w grę i wiem, że traktował poważnie.

Gość kallakakalalal
tez tak myslalam, powodzenia

Gość Falafela
@kallakakalalal Nie no, raz się spotykałam z takim frajerem, który tak zrobił, ale TEN nie, serio. Dlatego teraz szukam jakiejś nadziei.

Gość Falafela
Zero pomysłów? ;)

Gość 5433089549568ke
moze jestes dla niego zimna suka? on steka o kurtke a ty nie bo nie i koles ma dosc

Gość gość
odswiezam temat ,bo mam podobnie :(

Gość gość
Sluchaj, powiem wprost. Mnie spotkalo to samo. I tez myslalam, ze kazdy ale NIE ON. On byl taki szczery, cudowny, tak pieknie brdzil te bzdury. A ja wierzyyyyylaaaaam... I tez mu przygaslo po kilku miesiacach i tez sie chcial przyjaznic... Tyle ze moj 'przyjaciel' ktory sie tak o mnie martwil, nie przyznal sie ze odszedl do innej. Kurcze jak to dobrze skrywal. Jak sie dowiedzialam bylam zdruzgotana

Gość gość
Ja miałem taki problem. POznałem dziewczynę, była super , idealna, miała fajny charakter, ale wygląd mi nie pasował. Nie wiedziałe co robić bo nic do niej nie czułem i zaryzykowałe. Okazało sie że uczucie do mnie wróciło. pokochałem ją a ona po dwóch miesiącach powiedziała ze ona nic do mnie nie czuje. Myślałem wtedy że umrę bo bardzo bałem się że ją skrzywdzę a ona zerwała przez telefon dzień wcześniej mówiąc że mnie kocha i że jestem tym jedynym. Chciałem dobrze a dostałem i do dziś nie moge się pozbierać.

Gość gość
no to przykro. ode mnie odeszla dziewczyna po kilku miesiecznym zwiazku. nic nie czuje ,powiedziala. dajcie mi nadzieje ,ze mozna cos poczuc do drugiej osoby ,rozpalic iskierke,motylki ponownie.. tylko tego chce..tej wiedzy..

Gość gość
Ja tez chciałabym w to wierzyć. I też ręczyłam za niego. Że on to na pewno mnie nie zrani, że mogę mu zaufać że jego uczucie się nie zmieni. I co? I d/u/p/a :(

Gość gość
Chciałem dobrze a dostałem i do dziś nie moge się pozbierać. > Nie chciałeś dobrze, tzn może tak ci się wydawało, ona nie podobała ci się więc było jasne że z tej mąki chleba nie będzie, ja raz dałam szansę bo też chciałam dobrze, źle się to skończyło