Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kokokomkokomkokmo

Zauwazyliscie ze wysokie kobiety maja krotkie nogi

Polecane posty

Gość kokokomkokomkokmo

??? Na tym forum chwala sie jakie to maja dlugie nogi, a przeciez dlugosc nog zalezy od proporcji. Nogi dlugie dla dwuletniego dziecka to kalectwo dla doroslej kobiety. Smiesza mnie laski przechwalajace sie dlugoscia nog z powodu wzrostu. No sorki, laski, ale jesli wy macie nogi takiej a takiej dlugosci, a laska nizsza o 10-15cm - o 1-2cm krotsze, to ona ma dluzsze nogi, niz wy :D

Gość .NATALA..............
GUPI jesteś

Gość Coś ci sie pokrecilo
:P

Gość kokokomkokomkokmo
Jak to glupi :) niska laska majaca nogi widocznie dluzsze od tulowia ma je dlugie. Jesli wysoka laska ma nogi dluzsze od tej pierwszej, w cm, ale krotsze od tulowia - ma krotkie i mniej zgrabna figure :) Smiesza mnie teksty - wysoka kobieta = dlugie nogi :) wazne sa proporcje. Mozna znalezc mnostwo niskich lasek, ktorych zdjecia postawisz obok tych wyzszych, bez podania wzrostu - i wszyscy powiedza, ze to wyzsze maja kacze nozki :D

Gość kokokomkokomkokmo
Ja tylko mialem na mysli setki tematow p.t. "niskie laski maja kacze nozki". Niekoniecznie :)

Gość szybka bila
a ja myślę że w ogóle poruszanie tego tematu jest kompletnie bez sensu. po pierwsze jest bardzo wiele typów budowy, i kobiety mają różny wzrost i różne typy budowy, i to rzutuje na wygląd i proporcje, po drugie na to akurat człowiek kompletnie nie ma wpływu, więc 🖐️

Gość Guuumibear
Jedyne co zauważyłem to to, że krótkonogie karły "lubią się" czepiać tych wyższych

Gość KOBIETA 169 CM
haha jakaś niska 143 cm założyła topik podając się za faceta :) czemu tu zawsze niskie czepiają się wyższych? :) zazdrość przemawia .... no cóż, po prostu musicie nosić szpilki a my 170 cm i bez nich wyglądamy zrabnie :P

Gość kokokomkokomkokmo
No wlasnie - przyklady macie ponizej. Nie rozumiem tego wmawiania, ze liczy sie dlugosc nog, a nie proporcje? I te idiotyzmy "a my 170 cm i bez nich wyglądamy zrabnie" - taaa, zwlaszcza, jak ta 170cm ma 170kg wagi :o

Gość dziewczynka 26 letniaaa
ja mam bardzo długie nogi i jesteś średniego wzrostu na pewno nie jestem niskim karakanem, panowie mówia mi czasem sarenka :D

Gość kokokomkokomkokmo
*powyzej

Gość dziewczynka 26 letniaaa
witajcie, przeżywam coś strasznego, jeszcze jakies pol roku temu ważyłam 58kg a dzis 67 ! nie wiem co się ze mną dzieje ale mam i tak np. dziś,że po powrocie wieczorem do domu siedze co chwile w lodówce, np. dziś na mieście pizza, po powrocie do domu dla odpoczynku kanapeczka, po 5 minutach kolejna a potem jeszcze nie odchodziłam od lodówki i wrypałam tak na stojąco 3 jogurty i plasterki salami bez niczego, mówie to poważnie i jestem szczerze załamana jak na razie rozumiem,że to zle ale co dalej???

Gość kobieciarzdfasdf
Nie liczy się wzrost, liczy się głębokość...