Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baduśka

podoba mi sie zajnty chłopak. Jak go zdobyc?

Polecane posty

Gość baduśka

Zaczelam prace i poznalam chlopaka. mam 19 lat on 24. wiem ze od 3 lat ma dziewczyne (zareczyli sie), tlusta leniwa bruneke co zamist pracowac wykresa sie studiami. nie uklada sie im bo sie kloco, ona nasiska na slub go. jak go jej odbic??ja jestem ladno blondynko i mloda.

Gość baduśka
ale czemu?ja jestem ladna a ona nie. ja jestm pracowita bo pracuje a ona sie wykrenca studiami. podoba mi sie on to czemu mam odpuszczac

Gość baduśka
ludzie sie rozchodzo to nic zlego ze go odbije jak im sie nie uklada. ja jestem ladna aona nie.i sie meczy z nio

Gość metus
Wypierdalaj

Gość baniaa
zostaw go w spokoju. skoro mas zo sobie takie mniamanie to juz sobie wyobrazam jak wygladasz. skonczone kretynki co wiedza ze ktos zajety a sie biora. ciekawe co bys ty zrobila jakbym ci odbila faceta ktorego bys kochala. debilka

i pamietaj o karmie. zlo wroci do Ciebie poza tym nie buduje sie szczescia na czyims nieszczesciu, jestes po prostu glupia

Gość aaaaaarekkkkkkkkk
ja jestem ładna a ona nie hahaha :D Myślisz że tylko dupą facetów się zdobywa ??? Trochę serca kórwa , trochę serca.

Gość baduśka
czemu tak gadacie?ja jestem ladna a ona nie. i tak im sie nie uklada to czemu mam opusczac go jak mnie sie podoba on. a tak sie meczy z nio. i sie kłoco. a ona jest glupio dupo ze go nie zostawi.

Gość .Misiura
a co myslisz ze z toba sie niebedzie klocil? tylko dziwki lubia zajetych kolesi...

Gość fjdnfkbfk
Pracujesz kurwa a na słownik Cię nie stać?:O ja pierdolę jakie byki sadzisz:O

Gość baduśka
sam byki sacisz. ja pracuje w branzy spozywczej tam slownik mie nie potszebny jest ciouku. pszynajmniej mam prace a wy nieroby jak ta jego gupia pisda