Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

irene-reaktywacja

mój chłopak mieszka z mamą w środku lasu

Polecane posty

no mieszka w lesniczówce, sam z matką, ojciec leśniczy nie zyje, wiele razy slyszalam od jego bylej, ze on nie wyprowadzi sie od matki(26lat) i ze nie zostawi jej, teraz sie boje czy po pierwsze faktycznie bede ja musiala tam mieszkac,czy kiedys bedzie musial wybrac mama albo ja to mila kobieta, rozumiem ze trzeba sie rodzicami zajmowac, on zamiast na impreze to z matką film na dvd obejrzy, objad zje, wiadomosci razem i idzie do siebie do pokoju co sądzicie o takim czlowieku?

jak byla chora to zwolnil sie z pracy zeby ją zawozic do lekarza, niepowiem to jest fajne, bo matka to pierwszy obowiazek mezczyzny, ale boje sie ze jednak nie bedzie mógł zacząc normalnego zycia:(

a zaimponuje jak po slubie bedzie codziennie do mamusi latal (jesli zmusisz go do wyprowadzki) albo na obiadki jej a nie Twoje wracal? wiesz gdybac tak mozna cala noc, a zycie jedyne co w zyciu mozna zrobic to pojsc na calosc a potem tak zyc by niczego nie zalowac

Gość fghjk22
moj facet byl podobny ale wybral mnie ;-) nawet doszlo do tego ze ze slubem rodzice robili problemy. i tak sie nie poddal;-) wiec moze i twoj taki jest ciezko wnioskowac tylko po stosunku do matki

Gość ja powiem tylko tak ze
watpie, zeby zostawil matke sama w lesie

Gość aquariuss
Życzę Ci aby Ciebie nikt nie zostawił kiedyś samej w chałupie!

Gość facet786
Ja tez mieszkalem w lesie, bylo super. Pomimo ze teraz mieszkam w miescie, to ciagnie mnie do lasu!

Gość a ja myśle
a ja myslę że nie tylko chodzi o opiepkuńczośc ale także o to że może być mamisynkiem, skoro jego była powiedziała że napewno nie wyprowadzi się od mamusi to pozostaje ci zamienic się w stworzenie leśne i zamieszkac w jego chatce razem z mamusią, zamiast leżec w łóżku kochac się ,cieszyc sobą będziecie w trójkę ogladac filmik na DVD bo mamamusi będzie smutno samej, przykro mi ale chyba nie będziesz miała wyjścia, acha ....i nie prawdą jest że jak facet szanuje mamusię to także będzie szanował zonę, wiem to z autopsji ,liczyl się z mamusia,nigdy nie przeciwstawił,grzeczniutki,pokorny a zonę wyzywal od dziwek i tłukł

Gość ja powiem tylko tak ze
wilka zawsze ciagnie do lasu ;)