Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość darken rall

Gdzie jest Chujowo? wpisywać się

Polecane posty

Gość darken rall

Pytam się czy może ktoś wie gdzie znajduje się miejscowość Chujowo? A może ktoś ma wrażenie, że niezależnie od nazwy mieszka w takiej właśnie miejscowości. Zatem pytam, czy u was jest Chujowo? :)

Gość art123
ile masz lat człowieku pytający o Chujowo?

Gość różyczka 16
mieszkam w Wawie i u mnie jest z pewnością Chujowo :)

Gość latifa latifa
w białymstoku jest chujowo-tu policja ludzi zamyka za pomowienia na kafe, tu drogi kopią i przejechac ulica nie mozna, tu zapadlam na depresje i tu z niej wyszlam, jednym slowem tu jest chujowo

Gość latifa latifa
i jeszcze dzisiaj , znaczy wczoraj cysterny z benzyna wybuchly, to chujowo jak nic

Gość darken rall
latifa - ale chociaż coś się w końcu działo :) a że w Białymstoku jest Chujowo to się zgodzę - studiowałem tam 5 lat i faktycznie jest chujowo

Gość latifa latifa
a cos studiował? ja nie tylko studiuje, ja tu mieszkam, tu dzisiaj sie dowiedzialam, o czym trabie na kafe ze policja moje ip sprawdzala za to co napisalam na kafe, i to kurde nie zart, i ja juz mialam przez to uczucie goraca , dusznosci i roztroj zoladka, a wszystko w chujowym miescie; i jeszcze tu wczoraj jak na plantach na lawce siedzialam podeszla do mnie 28-letnia dziewczyna i spytala, cze widac ze jest uposledzona, a nic jej poza natrectwami nie dolegalo jak sie okazalo

Gość darken rall
prawo, i zmarnotrawiłem tam moje najlepsze lata 19-24 ale chuj z tym:) teraz mieszkam w Warszawie w mieszkaniu na Starówce, tak jak zawsze chciałem jedyny plus Białegostoku to taki, że spotkałem tam dziewczynę w której się strasznie zakochałem z tym, że ona była z Katowic

Gość latifa latifa
a powiedz mi, bo to dla mnie wazne, czy wawie jest zapotrzebowanie na farmaceutow i ile kosztuje wynajecie malego mieszkania-np kawalerki? utrzymamalbym sie sama na stancji jakiejs za pensje mgr farm w wawie?

Gość darken rall
trudno mi powiedzieć, bo to inna branża, ale myślę że warto przynajmniej żebyś spróbowała wydaje mi się, że tak, ze masz szanse na przykład możesz sprawdzić w ogłoszeniach w gazecie wyborczej - chyba przez neta też się da - serwis elektr. gazety wyborczej, w pracuj.pl itp. mieszkanie to jakieś 1200 do 2000 zł zalezy czego szukasz i w jakim miejscu, można pewnie i taniej coś znaleźć zależy od standardu i miejsca mieszkania szukaj na gumtree.pl w każdym razie w Białymstoku za mało się dzieje żeby tam mieszkać, chyba ze ktoś lubi takie spokojne zycie no i jest tam dużo zieleni :)

Gość kot13
wszędzie jest chujowo :D

Gość scigame cie polizai
latifa, a co napisałas na kafe ze az cie scigaja?

Gość latifa latifa
ja po prostu chcialabym wyjechac gdzies daleko przed siebie , mimo ze mam tu kochajacych rodzicow, na kilka lat chociaz, zdobyc inne doswiadczenia innych poznac ludzi, bo ja cale zycie w bialymstoku i w okolicach, wyjezdzalam gdzies od czasu do czasu, ale nie na 5 lat studiow, mimo ze mnie przyjeli do bydgoszczy na psychologie, to ja mimo ze farma bylam zainteresowana mniej wolalam isc na nudne studia ,byle tylko spac we wlasnym lozku, to chyba byl blad, ale za 2 lata to koncze, i chce uciekac z chujowego miasta, gdzie policja ip kafeteryjne sprawdza moje wlasne( sorry ze o tym ip ciagle, ale jestem zla, bo moglam nie szalec z obrazaniem); a wlasnie-do rozmowcy-absolwenta prawa pytanie- jak ja podalam zdjecie kolezanki na kafe, opisalam ja brzydko, i podalam jej numer, to za taki rodzaj pomowienia skazuja na wiezienie? czy to zalezy tylko od niej ,czy mnie oskarzy? slowem, czy to na jej laske i nie laske jestem skazana? ja zaluje, to bylo 2 miesiace temu, ale mnie wkurzyla i to miala byc cicha zemsta ,ale sie glosna zrobila...

Gość Ja też nie
Jak ludzie na forach internetowych piszą o problemach i jaką otrzymują pomoc: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- PROBLEM: Pomóżcie! Dzisiaj kupiłam samochód z komisu i nie wiem jakie paliwo mam wlać?Po czym poznać, czy to diesel czy benzyniak? Jeżdżę na oparach, a nie mogę zatankować, bo nie wiem co wlać. POMOC: - Przyświeć zapalniczką przy wlewie paliwa i zobacz sama! Potem wlej ropę. Bo jeśli benzyniak to nie doczekasz "potem". - Nie ściemniaj koleżance. Słuchaj. Jeśli samochód jest koloru niebieskiego lub zielonego lejemy ropę. Jeśli żółty to na gaz. Do reszty lejemy benzynę. I od razu wymień powietrze w kołach na letnie. W tym roku modne jest górskie. - Najlepiej nalej wody. Wtedy w serwisie udzielą ci wyczerpujących informacji. - Jak samochód robi brum brum - to jest benzyniak, a jak kle kle - to ropniak.A jeśli robi brum i kle - śmiało lej gaz. PROBLEM: BŁAGAM O POMOC!!!! - kolega mi powiedział, że płyta DVD lepiej odbija radar niż zwykła płyta - podpowiedzcie mi proszę, czy mnie nie skłamał - bo jeśli rzeczywiście to jest prawda, to czy w kazdym hipermarkecie, jak pojadę do miasta bede mógł taką płytę kupić? Na razie używam zwykłej płyty i jestem zadowolony - nie dostałem żadnego mandatu!!! POMOC: - Powieś sobie jeszcze trzy takie płyty - już z daleka będzie widać, że jedzie idiota. - Fakt, oni swoich nie zatrzymują. - Jako że płyta DVD ma wiekszą pojemność, tak przy większej prędkości płyta ta lepiej działa. Tylko pamietaj, że strona przeznaczona do zapisu musi być skierowana w stronę policjantów, bo inaczej spowoduje wzrost prędkości pokazywanej przez radar. Sam stosuję 3 płyty DVD, 2 analogowe (tak na wszelki wypadek) i krawat samoobrony na ewentualne blokady. - To prawda, w nowej wersji F-117A pokryty jest cały plytami DVD i dlatego jes tniewykrywalny dla radarów. - Nie jestem pewien z tą płytą DVD, nie próbowałbym, najlepiej stosować sprawdzone sposoby, polecem płytę gramofonową, ona ma większa powierzchnię i bardziej rozprasza wiązkę z radaru. - Powieś CD, DVD, FDD, HDD, memory stick i ZIPa, to na pewno żaden policjant cię nie zatrzyma, bo jak cię zobaczy zza zakrętu to umrze ze śmiechu. - Najlepiej radar odbija płyta chodnikowa. Tylko trzeba nią rzucić w radar z dużej odległości, zanim cię 'ustrzeli', a do tego trzeba sporo krzepy... NAJWIEKSZY I NAJLEPSZY PROBLEM :):):):):):):) Pomóżcie! Czy specyfiką gumy jest to, że nie trzyma się ona na penisie? Czy każdy tak ma, czy tylko mój chłopak? On musi trzymać ją jedną ręką, bo mu spada! Wkurza mnie to, ale nie wiem, czy tak wszyscy mają czy nie, bo to jest mój pierwszy partner. Dodam, że spada mu nawet guma typu "close fit".Proszę o poważne odpowiedzi! POMOC: - Musi u nasady takim zipem spiąć. - Albo cybancik na śrubkę. - Proponuje posypać solą, ja tak sypię na schody i się nie ślizgam. - Wydaje mi się, że po prostu źle ją zakłada. - Na lewą stronę? - Nie, do góry nogami. - To może niech założy sobie też na jajka. - Uszyj mu szelki. Możesz inspirować się pasem do podwiązek. - A może niech naciągnie z całej siły i rozciągnięte końcówki niech na tyłku na supeł zawiąże. - Załóż mu na palec może ten jest większy od jego małego. - Spróbuj zmienić firmę gumek, nie wiem czego używacie - Najlepiej na zimówki Stomil, te się nie ślizgają. Jeżeli to nie pomoże to łańcuchy. - A z kolei mój chłopak używa rozmiaru XL i jeszcze jest za ciasna wpychamy dopołowy, a potem się nie da! Gdzie mogę kupić większe? Proszę o pomoc i poważne odpowiedzi! - Tego się nie wpycha do środka, to się zakłada na członka, a potem się wkłada członka. Chyba. - W Kauflandzie są worki jednorazowe 135 l. - polecam. - Mój facet ma odwrotny problem . Nawet największa rozmiarowo prezerwatywa jest za krótka i za ciasna na jego penis. - Pracujesz w stadninie w Janowie, czy innym malowniczym miejscu?

Gość latifa latifa
dalam zdjecie kolezanki z naszej klasy, podalam jej numer telefonu, i podalam temat"zrobie loda za darmo", ja juz nawet o tym zapomnialam, ale ona dzisiaj mi powiedziala, ze o wszystkim wie, mimo ze ja nigdy jej nie mowilam ze sie tu wpsiuje czy cos

Gość scigame cie polizai
no to masz przejebane :o co ci do łba strzeliło? nie robi sie tak, siebie upokorzyłas a nie ja :(

Gość scigame cie polizai
no i dlaczego jak sie wyraziłas, "trabisz o tym na kafe". masz jakis cel, tzn to ma pomóc czy jak?

Gość latifa latifa
a to ze mam nerwice depresyjno-lekowa to sie liczy za powod?

Gość scigame cie polizai
a własnie, co ona ci zrobiła ze wkleiłas jej fote?

Gość scigame cie polizai
tez mam nerwice, depresje zaleczona, i głupie pomysły tez, ale bez przesady. za duzo jest przypadków ze rzeczywiscie ludzi wyciagaja z forów i stawiaja przed sadem (znam z otoczenia swojego 3) zeby tak ryzykowac. internet NIE JEST anonimowy nic a nic :o

Gość latifa latifa
o to chodzi, ze potrzebuje sie o tym wypisac, bo mnie nosi ,mam wyrzuty sumienia, nie chce nic mowic najblizszym bo to ja lipy narobilam, a potrzebuje z kims pogadac, ja do niej napisalam sms przepraszajacy : Przepraszam. Masz cięty język czasami.Uniosłam się, zamiast się pokłócić poprostu, szukałam zemsty. Nie zasłużyłaś na to. to co mnie zabolało, nie było adekwatne do tego co zrobiłam, wiem, że takich rzeczy się nie wybacza, ale chociaz przyjmij do wiadomości, że żałuję ; ja to zrobilam, bo ja bylam na urlopie z powodu mojej nerwicy, studiowalymsy razem, pytalam ja o rady jak mam co pozalatwiac, a ona powiedziala, ze jak ktos jest pierdolniety to zawsze taki bedzie , ze nic sie nie zmienilam, zmarnowalam urlop itp. ze nie zdam jakiegos tam egzaminu dla mnie waznego bo psychicznie nie wytrzymam, mimo ze to ja zawsze mialam dobre oceny, a nie ona,i mnie to ruszylo

Gość darken rall
zniesławienie jest ścigane z oskarżenia prywatnego

Gość latifa latifa
zartujesz i jak sie to skonczylo z tymi 3 osobami?

Gość latifa latifa
no rozumiem, czyli to od jej woli zalezy, a czy po jakims czasie nawet gdyby jednak zechciala mnie oskarzyc za pare lat to to sie keidys przedawni i teoretycznie bede mogla czuc sie bezpiecznie?

Gość darken rall
LUDZIE trzymajcie sie tamatu bo rozwalacie mi topik i tutaj też robi się chujowo :)

Gość zostawiam..........
_____ $$$$_$$$$$ _____$ $$$$$$$$$$$$$$$ _____$$$$$$_$$$$$$$$ ______$_.(-)(-)_$$ ___$$$$$_.(-)(-)(-)$$$$$$ ___$$$$$_.(-)(-)_$$$$$$ _____$$$$$$$$$$$$ $$$$ ______$_$$$$$$$ __________$$$ __#___# __#_# ___#________ ____#_____#__ _____#___#____ _____#__#_______ _____#_#___________ ____...

Gość latifa latifa
ja wiem ale sam widzisz, co narobilam, zrobilam sobie chujowo

Gość scigame cie polizai
aha. no to rozumiem cie, bo wiem jak to jest w nerwicy z zanizona samoocena, z wiara we własne mozliwosci (szczególnie jak ktos je kwestionuje :o ) i ze studiami (ja 2 razy rzuciłam studia, mam 25 lat i dopiero jestem na 4 roku przez to wszystko). jak ktos mi mowi cos, co sugeruje ze sobie nie poradze, jestem nienormalna czy cos to tez dostaje szału. no wiec powiedzmy ze rozumiem. no to postaraj sie to załatwic tak, zeby sie rodzina nie dowiedziała, bo to nie zrobi ci dobrze na nerwy :o moze sama idz na te policje i sie dowiedz co i jak, zeby wiedziec czy i kiedy jakis polecony przechwycic :o a kolezanka... jakby mi cos takiego powiedziała jakas, to juz nie byłaby moja kolezanka. moze inni nie rozumieja, ale dla mnie takie słowa to masakra z mojej delikatnej psychiki :o co oczywiscie cie nie usprawiedliwia :P ;)

Gość Latifa, jesli masz problem
ze sobą, to wyjkazd Ci nie pomoże, a moze nawet zaszkodzić, jeśli nigdy wcześniej nie mieszkałaś dłużej poza domem. Obce miasto, brak znajomych i świadomość, że można liczyć tylko na siebie, nawet psychicznie silnych ludzi potrafi podłamać, a Ty do najsilniejszych chyba nie należysz. Poza tym, od siebie nie uciekniesz. A co do koleżanki, to niezbyt elegancko się z nią obeszłaś, więc nie dziw się, że policja szukała sprawcy takiego dowcipu.