Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oranjeeeeeee

typ nie za stabilny - czy mu wierzyc?

Polecane posty

Gość oranjeeeeeee

poznalam faceta, miał konto na portalu spolecznosciowo/randkowym - trudno to okreslic. mial bardzo ciekawy i intrygujacy opis - ułozonego faceta. w oczekiwaniach zaznaczone ze poszukuje związku wiec zdziwiona bylam tym co dalej uslyszalam. pierwsza rozmowa bardzo przyjemna natomiast druga dzisiaj powodowala nie raz brak slow. od slowa do slowa przyznal ze szukal kogos na randki i pozniej do lozka. ze rozmawial z wieloma ktore spelnialy tego co oczekiwal rejestrujac sie randki, lozko i nic wiecej. kontynuowal,ze dla mnie moglby sprobowac czegos wiecej i czy chiałabym po tym wszystkim co mi powiedzial oraz ze zdaje mu sie ze jestem za dobra dla mniego. wie ze nie interesuja mnie jednorazowe zabawy. docenilam szczerosc i prawie sie zgodzilam na spotkanie. teraz zobaczylam ze jego profil skasowany co przemawia na plus. co myslicie to taka zwyczajna taktyka?

Gość oranjeeeeeee
sama nie wiem. zgadzam sie tez to potraktowalam jak wyuczoną taktyke. Ale jakby chiał zaliczyc to po co by mnie uprzedzal i zniechecał ? A jako podrywu to nie mozemy traktowac bo juz bylismy oboje zanteresowani... Co co do licha wszytsko znaczy ? Nie chce od razu zakladac,ze moze byc z tego zwiazek. Ja chialam po prostu troche po randkowac miec z kim wyjsc do kina klubu pozniej i do lozka jezeli bylabym tylko ja a nie miliony innych na sex. Ale w zyciu nie zgodze sie na jednonocna przygode :/

tak zwany człowiek pozorów... Jesli bedziecie razem a on nie bedzie zachowywal sie tak jak powinien bedzie ci mowil: widzialy galy co braly, albo cos w tym stylu. teraz ma usprawiedliwienie bo Ci sie tlumaczyl. Ale jest tez mozliwosc ze cie zostawi "po" A nawet jesli wszystko bedzie cacy, to zawsze bedziesz wiedziala ze szukal panienek na portalach do bzykniecia. Cen sie wysoko to faceci tez beda tak cie cenic:classic_cool:

Gość oranjeeeeeee
dzieki soss, jutro rano moze wiecej ludzi sie wypowie a teraz pojde spac z twoja myslą ,ze zawsze mozna sie wycofac. ulatwi mi to zasniecie nie bede rozbierac calej sytuacji na czynniki pierwsze :P

Gość oranjeeeeeee
eh gąska własnie powiedziałas na glos co mi w sercu tkwi.. to jest wlasnie jak ja to czuje ale staram sie to zingorowac i sprobowac bo jak to sosss powiedziala zawsze przeciez mozna rezygnowac a co tam jedno spotkanie

pewnie widzialas miliony wpisow na kafe dziewczyn ktore żyja w patologicznym zwiazku i pisza "ale ja go kochaaaam" uwazaj na siebie, nie daj sie zranic, badz bardziej cwana i czujna niz on:)

Gość oranjeeeeeee
" "Ale jakby chiał zaliczyc to po co by mnie uprzedzal i zniechecał ?" wlasnie w ten sposob Cie zachecil" zachecona to ja juz bylam zanim mi to wszystko powiedzial :/ bo oboje mielismy ze szukamy zwiazku , randkowania a nie partnera na sex.

Gość oranjeeeeeee
co do zakochania to mozemy byc spokojne. nigdy sie jeszzce nie zakochalam, ale pare razy oduzona urodą tak :P i teraz tez, dlatego caly ten problem haha

mam na mysli ze niekiedy faceci uzywaja takich tekstow zeby zmiekczyc babke... "o jaki ja niedobry" "nie warty Ciebie" itd --------sranie w banie