Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jatowiem i juz

Moj facet jak wypije robi straszne rzeczy...

Polecane posty

Gość jatowiem i juz

Wyzywa mnie od kurew szmat i dziwek,wypisuje obrazliwe esemesy zebym szla sie pier....c z kims innym,zrywa ze mna :(.juz 2 razy po takiej akcji mu wybaczylam ale teraz?jest 3 raz z we mnie cos peklo.tlumaczylam sobie ze to tylko belkot pijanego faceta,ze on tak nie mysli ..ale nie jestem pewna.jestem w porzadku wobec niego,pomagam i szanuje.czemu tak jest?

Gość masorkaakkkkk99999999
pewnie dlatego, że nie golisz włośów na szparce i on nie może trafić do Twojego gniazdka rozkoszy

Gość berries
Daj sobie z nim spokój. Ja miałam kiedyś takiego narzeczonego, na szczęście w porę się opamiętałam i go zostawilam. On też zachowywał się okropnie jak wypił, na początku były wyzwiska, później odważył się nawet mną szarpnąć. Były przeprosiny, płacz i obietnice zmiany, tudzież niespożywania alkoholu - niestety okoliczności do świętowania jest w życiu sporo a ja nie miałam zamiaru znosić takiego traktowania. Teraz on już się ożenił, od znajomych wiem że bije swoją żonę. Uciekaj póki jeszcze możesz.

Dobrze ci ktos pisal wczesniej , uciekaj od niego jak najpredzej bo bedzie tylko gorzej.

Gość takie ciasto nie
Uciekaj dziewczyno poki nie jest za pozno!

on nad soba nie panuje i niezapanuje - uciekaj. musi albo skonczyc z piciem albo pic w malych iloscicach (ale pewnie nie potrafi przestac w odpoiednim momencie) - nie czekaj az dojdzie do rekoczynow

Nie daj sobie wmówić że to pijacki bełkot. Człowiek pijany mówi co myśli, a nie wymyśla bajki. Jeśli po pijaku cię wyzywa itp to myśli tak. Tłumaczenie po takiej akcji to ściema!!!!