Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hotrain_1

Chce byc zdrowa

Polecane posty

Gość hotrain_1

Witam. Znacie jakieś sposoby na szybsze wyleczenie się z przeziębienia? Mam katar, boli mnie gardło. Jutro muszę pilnie wyjechać. Od razu mówię, że jem czosnek, wącham miętowe krople, piję herbatę z cytryną (bez miodu bo podrażnia strasznie gardło), wodę z cytryną.

Gość khkhkhkhkh
plukanie gardla woda utleniona 1 szkl wody przegotowanej i 2 lyzki wody utlenione plukac na przemian z sola.syrop z cebuli pokroj cebule zasyp cukrem pod przykryciem poczekaj 2-3 godziny i wypij 3 razy dziennie lyzke stolowa .gripex lub fervex pomoga tez postawic cie szybciej na nogi.wieczorem polypiryna S wez 2 tabletki i wypoc sie.powodzenia

herbata z rumem - jak bedzie za mocna to dolej zageszczonego soku. baardzo rozgrezwa i na nasteopny dzien czlowiek jest zdrowy - wiele razy tak sie wyleczylam i meza - a wczesniej leki nie pomagaly

Gość karola29
tylko nie herbata z cytryną! sok z cytryny podrażnia gardło! i nie gorące tylko letnie powinno się pić, i pić baaaaardzo dużo syrop z cebuli sobie zrób

Na katar to tylko Disophrol jest drogi bo coś 17zł za 6tabletek, bierzesz jedną tabletkę na noc i budzisz się bez kataru jak dla mnie rewelacja dodatkowo dwie aspiryny i przechodzi.