Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aidaa

Pomocy, odezwac sie czy dalej milczec????????????????/

Polecane posty

Jakis czas temu poznalam fajnego chlopaka, okzalo sie ze ma dziewczyne ale nie mial nic przeciwko zebysmy sie zaprzyjaznili... wyczulam ze mu sie podobam chialam sie spotkac ale nic z spotkania nie wyszlo , pozniej on zproponowal ale ja znowu nie moglam.... i tak pisalismy te smsy nawet zadzwonil do mnie.... w koncu do zdnego spotkania nie doszlo.... przeprosil mnie za to ze tak wyszlo i potem zachowywal sie dziwnie, tlumaczyl sie ze nie ma strasznie duzo teraz na glowie, i ze nasz zwiazek bedzie probowal ratowac... nie wiedzialm jak sie zachowac wiec obrocilam to w zart i napisalm mu jaki zwiazek ... przeciez Ty juz masz zwiazek i ze oczekuje od niego zwyklej przyjazni w sensie wyjsc do kina na basen jak z kolezanka .... teraz juz 4 dzien jak sie nie odzywa ani nic... odezwac sie do niego pierwsza czy czekac az sam sie odezwie....

Gość kozibonk
ja peirdole, idz dziecko spac!

Gość ssssssssseeeeeeerrrrrrrr
czy zrobiłaś mu loda ?

Gość ssssssssseeeeeeerrrrrrrr
czy zrobiłaś mu loda ?

Gość fc13
i ze oczekuje od niego zwyklej przyjazni w sensie wyjsc do kina na basen jak z kolezanka .... Od tego toona ma swoją dziewczynę, a Ty jak jesteś singlem to poszukaj innej koleżanki- singielki nie zajętym chłopakom głowe zawracasz

Gość ipeczkodupeczkodurnaty
powinnas sobie wsadzaic kolece do cipuchy i smrodem sie udusic :) dziekuje :) y , ty włochata suczko!