Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smuutno mii

jestem idealna na to stanowisko a oni mnie nie chcą:(

Polecane posty

Gość smuutno mii

Znalazłam na jednym z portali ogłoszenie o pracę. Wymagania dotyczące asystentki były dość skomplikowane wiec z pewnoscią nie dostali dużo zgłoszen. Ja spełniam co do jednego!!! Ogłoszenie jest wrecz jakby pisane dla mnie! Mimo to odpiowiedziałam na nie i nic....juz tydzien czasu. Wczoraj zauwazyłam ze ta filma zamiesciła tez wczoraj to samo ogłoszenie na innym portalu:( Dodam że jestem bardzo ładna wiec zdjeciem tez nie moglam ich odstraszyc. Czy myslsicie że rekrutują dalej by miec wiekszy wybór czy o co chodzi??

Gość To norma ja wyslalam swego
czasu podczas pol roku bezrobocia 50 ogloszen gdzie wymagania spelnialam w 100% - i nic. Te stanowiska juz sa obsadzone.

Gość Graaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a czy dobrze robisz loda ?

chyba nie powinnas sie jeszcze martwic, zazwyczaj z 2 tyg zbieraja cv, widocznie dostali malo zgloszen, dlatego zamiescili ogloszenie na innym portalu, pewnie chca miec z czego wybierac

Gość tez szukam pracy.....
mi sie wydawalo, ze jestem idealna a jak mi odpisali to wiedze, ze szukaja jelenie co odwali robote za 1,5 osoby za czesc ceny

Gość kozibonk
poczekalabym jeszcze z tydzien i dopeiro wtedy plakala

Gość Kafe poradnik
A może cv rozpatruje żona szefa? A tak na poważnie. Nie wiem ile czasu upływa zanim ukaże się ogłoszenie na portalu ale to może jest tak , że dali ileś tam ogłoszeń i dopiero gdy ukażą się wszystkie podejmą jakąś decyzje.

to nie jest tak, ze firma zamieszcza ogloszenie na innym protalu tylko czesto portale 'podradaja' sobie ogloszenia - tzn sciagaja z innego - aby miec wiecej i wiecej chetnych zebrac. ja czesto widyje swoje ogloszenia na roznych portalachm, a aktualnosci stracily meisiace temu. no i rekrutacja nie musi sie skonczyc przyjeciem kamndydata, mozna nawet zrezygnowac z poszukiwan

Gość zdolowana szukajaca..........
a ja mam kilka prac juz w tym roku na koncie i niestety nie udalo mi sie ich utrzymac. Nie mialam sily nadskakiwac juz starszym paniom, z ktorych jedna siedzi w dirmie 20lat a druga 37lat i sa nietykalne.

Gość zdolowana szukajaca..........
nie mam nawet z kim o tym pogadac, zeby sie zorientowac co robie nie tak. Po prostu wydaje mi sie, ze niektore osoby musza pokazac koniecznie kto tu rzadzi :(

Gość smuutno mii
naparwde uwazam że nie dostali az tylu zgłoszeń bo asystentka z reguły za duzo nie zarobi a wymagania mieli spore: - ukonczone studia związane z programowaniem/informatyką - ukonczony jakiś kurs grafiki komputerowej - znajomosc jezyka html - co najmniej 2 jezyki obce w stopniu zaawansowanym! - zainteresowanie sportem (u kobiety!!!!) wydawało mi sie że nie sa wstanie znalezc zbyt wielu kandydatek, pasuje na stanowisko idealnie:(

Gość smuutno mii
aaa i inne wymaganie to co najmniej 2 letnie doswiadczenie na podobnym stanowisku. Mało osob w moim wieku ma jakiekowliek doswiadzcenie. Ehh moze jeszcze odpowiedzą. Moze jest tak jak mowicie że zbierają cv żeby miec w czym wybierać

Gość Ethna
pokaz kawalek swojego cv. mysle ze c sie wydaje ze spełniasz wymagania i tyle. wiesz kurs kursowni nie rowny, studia moze na złej uczleni? moze nie takie. poaz cv.

Gość smuutno mii
studia magisterskie na UAM - najlesza uczelnai w poznaniu, jedna z lepszych w polsce kurs grafiki komputerowej 6 tygodniowy staż roczny w komputroniku w administracji pol roku pracy jako programistka w allegro rok pracy w firmie maklerskiej na stanowsku asystentki ds marketingu znajomosc angielskiego - zaawansownana (2 certyfikaty) znajomosc włoskiego -zaawansowana znaomosc hiszpanskiego - dobra znajomosc rosyjskiego - podstawowa to tylko niektóre rzeczy....

Gość ars vivendi
autorko...Przykro mi, że tak firmy traktują ludzi. Może wystraszyły ich jednak Twoje kompetencje a może niedowierzają...Ja typuję, że dziś rynek pracy zupełnie oszalał i dostał amoku a pracodawcom się w d... poprzewracało. Układy sie liczą najbardziej. Ja zatrudniłbym Cię bez problemu, ale nie mogę:(

Gość ja tylko grzecznie Was pytam
Moze po prostu wystraszyli sie, ze z takimi kwalifikacjami bedziesz chciala duza kase

Gość ach i ech
Nie martw sie autorko bedzie dobrze :). Ja nie moge znalezc pracy jak recepcjonistka :( W ogole nie ma ogloszen w moim miescie :(:(

Gość smuutno mii
skoro sami postawili takie wysokie wymagania to myslalam że liczą się z tym że taka osoba nie bedzie pracować za 1000 zł. Smutno mi i tyle:( Napisaliłam się na tą pracę, byłabym w niej idealna, a tu zonk:(

Gość smuutno mii
a skąd jesteś?

Ja sama szukam pracy od 3 m-cy i nic... nawet zaczęłam wysyłać na stanowiska produkcyjne, bo stwierdziłam, że żadna praca nie hańbi, a mogę w międzyczasie szukać czegoś z moim wykształceniem. Mój facet jest programistą, ma studia, zna język, ma pasję do tego, co robi... szukał pracy przez 5 m-cy, wysyłał dziesiątki aplikacji. Znalazł, ale tak jak Ty, wysyłał na stanowiska, gdzie w 100% odpowiadał wymaganiom i nic... Chory kraj ta nasza Polska:( a w zasadzie pracodawcy. Sami nie wiedza czego chcą, a ludzi nazbyt wykształconych chyba się boją:P