Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
miss2603

pomocy

Polecane posty

Witam:) mam problem myślalam na początku że to tylko przejściowe ale jest coraz gorzej.chodzi o chłopaka..no więc jestem z Nim już 11miesięcy,na początku było super,no oprócz tego że lubią go bardzo dziewczynki w wieku od 12 do16lat i jedna taka 15tka nadal do niego świruje...na początku go podlapywala itp gdy się dowiedziałam to byłam zła on ma 22lata jest starszy odemnie tylko o rok a zadaje się z takimi gowniarami,mielismy też przerwę w związku dwa tyg i to przez to że mu nie pasowało np słowo siemanko które do niego powiedziałam,poszłam z płaczem do niego na pieszo 7km z lizakiem z napisem Kocham. No ale olal Mnie.chciałam się zabić nie wyobrażałam sobie życia bez Niego,po tem napisał i przyjechał i wrociliśmy do siebie w tym czasie gdy nie byliśmy razem oczywiscie spędził długi spacer po parku w nocy z ta gowniara i niby tylko za ręce się trzymali...ale ok do czego dąże.chodzi Mi o to że teraz on gada specialnie głupoty na temat innych dziewczyn że np o ta jest niezła bym ja tylko na raz wziąl itp typu teksty,potem mówi że żartował i przytula jak już widzi lzy w moich oczach,często przez niego płacze i myślę o tym żeby się zabić wiem że to jest nie normalne ale doprowadza Mnie do szału,tabletki wzięłam już dwa razy. Pewnego razu byłam u niego na obiedzie,było dobrze rozmawialiśmy przy stole i On nagle zaczął zwracać się do Swojej mamy chamsko i wydazylo się wtedy coś czego nie będę pisać.poplakalam się nie zjadłam i wyszłam potem zawiózł Mnie do domu,też płakał. Mówi że Mnie Kocha ale wywołuje u Mnie często lzy,ja dla niego się zmieniłam a on powiedział że tego nie da się zmienić,że będzie starał się nie mówić tak o innych dziewczynach żebym płakała. On chce żebym była zazdrosna?nie wiem...inne panny ciągle podziwia ale według niego on ciągle żartuje,może ja Jestem zbyt zazdrosna??robię wszystko dla Niego,wczoraj robiłam sobie pasemka blad,no ale niestety wyszło ich za dużo i on odrazu pisał Mi zimne smsy,i że mam zmienia kolor włosów na głowie,a wygląda to ładnie,nie są żółte są po prostu blad, chciał zdjęcie powiedziałam że wyśle mu jak wysusze włosy a on odrazu z tekstem"ja pier... To wcale już mi nie wysyłaj."kurcze nie rozumiem go,pomocy. Czy on specialnie wywołuje u Mnie lzy żebym go ciągle błagała itp czy poprostu to ja przesadzam, proszę o radę:)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować