Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomoc potrzebna od zaraz

moja płodnośc

Polecane posty

Mam nieregularne cykle.z racji tego ze dzien cyklu zaczynasie w dniu krwawienia zapisywalam sobie przez caly rok na kalendarzu kiedy @ sie zaczyna kiedy konczy i znowu kiedy zaczyna... doszlam do banalnego wniosku ze moj najkrotszy cykl trwal 33 dni a najdluzszy 44 ( :D ) Wyczylatan nie pamietam gdzie ze mniej wiecej w polowie cyklu są dni plodne więc podzielilam na pół 33 i 44 wyszlo ze od 16 do 22 dnia cylklu mam dni płodne ale nie bylam taka naiwana myślc że od razu zaciążę więc obserwowalam śluz i mierzyłam temperaturę jak na przyszlą mamusie przystalo.. ;P tempeatura rzeczywiscie byla w miare normalna ale jak sie zaczynaly dni plodne byla bardzo niska i znowu poszla do gory (ale nie tak bardzo) czyli mozna przyjac ze to bla owulacja :) natomiast jesli chodzi o sluz to za jakiś tydzień powinnam dostac @ ale jeszcze nie mialam rozciagliwego i przezroczystego sluzu podobnego do tego bialka jaja kurzego... :o tak to ma wygladac czy cos ze mna jest nie tak...

pomoze ktos??

halo

nikt mi nie chce odpowiedziec :(

Gość wszystko ok
hejka jak ja zaszłam w ciąże to w tym cyklu też nie miałam tego płodnego śluzu. Nie zawsze śluz wydostaje się na zewnątrz . Czasem jest w wewnątrz.Także myślę ,że wszystko jest ok i zycze Ci tego byś nie długo była szczęśliwą mamusią:)

dzieki za slowa otuchy :)

Gość wszystko ok
nie ma za co bądź dobrej myśli i wszystko będzie dobrze. Na pewno przytulisz nie długo swoje malenstwo:)

Jesli nie jestes pewna kiedy masz owulacje, to popros ginka o monitoring cyklu? A masz np bol jednego z jajnikow podczas owulki? Powodzenia w starankach....