Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NieMamDziśNicka

mój facet ma małego penisa;/

Polecane posty

Gość gość
Poznałam ostatnio faceta. Kilka spotkań bez stosunku same pieszczoty ( język, usta i paluszki super sprawne) było świetnie. Na ostatnim spotkaniu trochę go zmusiłam że tak powiem bardzo chciałam zrobić mu loda. Wiecie gacie w dół a tam... nie miałam co włożyć do ust :( szok. Z tym że później nadrobił to swoim językiem i palcami doszedł dopiero przez anal. Było miło ale chciałam żeby mnie ostro przeleciał.

Gość gość
To jest smutna rzeczywistość, ja też miałam kilka takich spotkań, panowie mają największe penisy...przy piwie i kolegach, a tak naprawdę to trudno spotkać faceta który ma naprawdę dużego i potrafi z niego korzystać.

Gość gość
Takim miniaturowym narządem to on niewiele zdziała. Żeby się nie wiem jak starał to nic z tego nie wyjdzie.

Gość gość
autorko zmień tytuł na " Mój penis ma małego faceta" i od razu będzie ci lepiej :)

Gość gość
zleciały się kaleki :D ja tylko nie rozumiem po co kobiety sobie z takimi robicie dzieci :o nie rozumiecie, że przekazujecie te kalekie geny? skazujecie swoich synów na frustracje i kompleksy i kolejne kobiety na takie "niespodzianki"

Cóż, mały penis - duży problem. Niestety ale małym penisem wiele się nie zdziała, choćby się miało dużą fantazję.

Gość gość
Tak jest, fantazja jest potrzebna ale jako zabawa, natomiast nie zastąpi odpowiednio dużego penisa.

Gość gość
Pewnie założycielka tego forum już dawno zmieniła partnera ale jeśli jesteś koleżanko z nim to mu po prostu doszył fajfusa a po za tym on ma małego a ty masz małe cycusie

Gość gość
Mały fiutek to odpowiednik małego biustu. Jedno i drugie tragedia.

Gość Dziewica 1997
Z tego co czytam wynika jasno, ze grubasy maja male fajki. Po co bierzecie sobie grubasow? Chyba same jesteście grube. Grube kobiety maja wiadro miedzy nogami natomiast grubi facec***edraka. Kiepskie połączenie. Polecam grubym kobietom wysokich szczypiorow, byłam na plaży nudystow i widziałam jakie maja przyrodzenia! Jak konie! Natomiast grubi cóż...nawet jak schudną to ptak im nie urosnie... pozostaje wali konstwo.

Gość gość
Moj ma za to idealnego 16 dl i 14 obwodu a jest taki twardy jak kamień do tego mowi ze kiedys ćwiczył mięsień kegla i potrafi nim ruszać jak stoi wstrzymywac wytrysk tylko czasami jak za długo wstrzymuje to potem dojsc nie może ale jeszcze nigdy on nie przerwał tylko ja nie moge tak długo bo mnie by z******* na śmierć do tego jest z***biscie wyrzezbiony i ma ciemna karnacje normalnie mokro mi sie robi jak o nim myślę

Gość gośćDoświadczona
Temat założony przez faceta! Albo przez taką co ma wiadro :P Dla normalnej kobiety wielkość nie ma znaczenia. Chyba że jest zbyt duży, to jest problem, bo może sprawić ból. Dla większości kobiet penetracja, nie jest niczym szczególnym i robią to dla faceta dla jego satysfakcji. A w zamian oczekują innych pieszczot żeby dojść.

Gość gość
A skąd wiesz że dla większości? Jesteś "większość"?

Gość gość
Potwierdzają to badania naukowe

Gość gość
Kobietom ciezko dogodzic.duzy zle,maly jeszcze gorzej.Ja tam nie narzekam,mam cudownego faceta u boku z malym penisem i jestem szczesliwa.

Gość gość
Popieram Was w tym co mówicie, ale możecie mi wierzyć albo nie, ale mały penis to jest naprawdę WIELKI problem dla faceta i dla kobiety, mój mąż właśnie do nich należy, był moim pierwszym i przez wiele lat jedynym mężczyzną, nigdy nie miałam z nim orgazmu, po prostu nie znałam tego uczucia, on to rozumiał i bardzo się zadręczał tym problemem, nakłonił mnie do seksu z innym facetem i dopiero z nim poznałam rozkosz z seksu, oczywiście jesteśmy dalej małżeństwem ale co jakiś czas umawiam się na seks z innym mężczyzną, on na to wyraża zgodę i cieszy się że jestem spełniona i zadowolona.

Gość gość
To tak jak seks z "deską". Też zero satysfakcji.

Gość gość
Właśnie małe penisy są cudowne w seksie uaktuwniają orgazmy z puntkow u,a,c g i wytrysk kobiecy!! Dlaczego tak sie dzieje najwiecej nerwow odpowiedzialnych za orgazmy masz przy pierwszych 10,5cm.

Gość gość
Tak jak tu ktoś napisał.; to tak samo jak kobieta ma małe piersi w życiu bym się nie związał z kobietą z małym biustem miałem zawsze kobiety z dużymi cechami i to dopiero jest kobietą. Współczuję kobietom z małymi cyckami na ich miejscu całe życie zbieral bym na operację ale...to nie to samo jak ktoś dotykał duże piersi prawdziwe i silikonowe wie o czym mówię.

Gość gość z dużym
Pensais można przedłużyć wkładając do kondona piłeczki ping-ponga . A jeszcze lepiej od golfa.

Gość gość
Kalindaa 2016.10.12 właśnie można dużo zdziałać taki penis uaktywni ci orgazmy takie które nigdy w życiu nie doświadczysz.

Gość gość
Niech założycielka tego forum sprzed kilku lat utnie gnata swemu chłopakowi a potem niech przyprawi muszyńską pałeczkę może to pomoże

Gość Lubie dojrzale dupcie
Ja mam penisa 19 cm dlugi i 15 cm obwodu. Mam blisko 30 lat. Niepale fajek, z alkoholi tylko piwo. Dbam o siebie, gole sie w intymnych miejscach. Do tego by miec kondycje biegam codziennie ok 2km. Dbam o siebie bo chce zeby zona byla ze mnie dumna, dbam o dom i nasze dziecko. I wiecie co? Ostatnio powiedziala ze niechce sie ze mna kochac bo, ja zawstydzam! W sensie ze jej sie nic niechce, chodzi mi o dbanie o siebie. Siedzi na chacie, podjada, tyje. Nieprzeszkadzalo mi to. Orgazm ma tylko przez lizanie cipki, choc po soczystym ciupcianku, jeszcze ****** ja twardym k*****m. Lubie gdy mowi: " jap*****le jaki on gruby". Dlaczego to pisze? Bo mam k***a serdecznie dosc! O wszystko sie pros, jebnie sie jak kloda a ja wiecznie mam skakac jak malpa. Tylko poliz cipke ( w miedzy czasie nieodrywajac ust od cipki masuje jej cycki), wejdz we mnie, wez mnie od tylu. Ale jak mowie poskacz bo po 10 min intensywnym ******iu, lekko sie zsapalem. Od razu pretensje a to to, a to tam to. Wszystkie takie sa ciagle cos. Dlatego szukam dojrzalej 40 - 55 lat KOBIETY z duza pupcia i wielkimi cycami. Z zona sie rozstajemy w przeciagu miesiac. Nie bede na lenia z********ac i jeszcze dogadzac. Mieszkam w DE 100 km od jeziora bodenskiego. Niewielki domek, mam stala dobra prace. Teraz mam ochote spelnic swoje najskrytsze marzenie: sex gosposia! Czyli sprzatanie nago. Sex w roznych miejscach domu, czy na podworku ( mam dobra lokalizacje) podgladywanie, uwodzenie, spuszczanie sie na bielizne podczas twojej nieobecnosci. Zaden zwiazek. Miesiecznie 1300 euro, wlasny pokoj, wi-fi, samochod na zakupy. Jedzenie, rachunki nic nieplacisz. Sprzatasz kiedy chcesz oraz przygotowanie posilkow. Oferta jest powazna. Jesli masz ochote, by wygrzmocil cie porzadnie twardy mlody k***s, do tego lizal twoja cipke i piescil cyce oraz wiele innych wspolnych zabaw napisz. Moj adres jan.helm@o2.pl wyslij swoje zdjecie. Najlepiej " odwazne" . Czekam:*

Gość gość
tragedia .:/znowu mnie ściągasz dla tych swoich niedojrzałych fascynacji .Napisz jakbyś postąpił na miejscu mojego faceta ,ktòry postąpił tak jak ty.!'''

Gość gość szariikkk
a moj facet to nawet penisa nie ma...hehe

Gość gość
ja na jego miejscu bym fuja obciął ze już by nie zranił żadnej còdzej żony ani swojej

Gość gość
ja bym obci..ł mu tego malego by już zadnej nie zranił zony

Gość gość
Cieszcie sie ze chociaz male to macie, niektorzy faceci nie maja w ogole, gdy przeprowadzi sie u nich zabieg penektomii (amputacji pracia) jako jedyna metode leczenia zaawansowanego raka pracia

Gość gość
Ja miałem znajomego, który do stosunku z żoną musiał sobie specjalne krążki na penisa wkładać, gdyż inaczej jego żona lądowała w szpitalu. Jakoś tak jest, że ludzie nie potrafią się dobrać.