Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamaksiężniczki

sprzedam super ubranka dla dziewczynki rozmiar 56-62-68-74

Polecane posty

Gość mamaksiężniczki

Dziewczyny, mam do sprzedania sporo ciuszków po mojej córeczce w rozmiarach od 56-74 tj od 0-9 mies. Ciuszki są niezniszczone, wyprane i wyprasowane, bez dziur. Wszystkie są znanych mareki posłużą zacznie dłużej. Kolorowe i urocze dla dziewczynki. Co prawda zrobiłam z nich dwa zestawy ale jak ktoś chce możemy się dogadać na kupno określonego rozmiaru. Jeśli jednak kogoś interesują zestawy to cena takiego to 300 zł za zestaw (ewentualne negocjacje wchodzą w grę) Osobom zainteresowanym wyślę maila ze zdjęciami.

Gość kwi@t k@ktus@
300zł to normalna cena jagodo ona tych ubranek za darmo nie dostała a ty o ile widze masz małego zasrańca z małym kutasem wiec sie nie wypowiadaj bo ona ma ciuszki dla dziewczynki autorko lepiej zmien forum bo tu sa same takie co kupuja w lumpie a jak ktoś pokaże ciuszki ,na które je nie stać to skrytykuija cie ze masz szmaty

Gość mamaksiężniczki
do jagody: szmat nie sprzedają a porządne ciuszki. 300 zł za zestaw ponad 50 szt, to nie zdzierstwo a dobra cena jak za taką jakość

Gość kwi@t k@ktus@
dobra masz cenę ja za 80 szt biore 500 zł

Gość mamaksiężniczki
a gdzie sprzedajesz? bo mnie alegro wykańcza

Gość kwi@t k@ktus@
ja mam swój sposób i zawsze sie sprzeda nawet za wiecej niz chcesz prosze znajomych o podbijanie ceny i zawsze sie sprzeda

kwi@t k@ktus@ 300zł to normalna cena jagodo ona tych ubranek za darmo nie dostała a ty o ile widze masz małego zasrańca z małym kutasem wiec sie nie wypowiadaj bo ona ma ciuszki " pojebana baba :P

Gość mamaksiężniczki
a jakich firm ciuszki sprzedajesz?

Gość mamaksiężniczki
jagoda spróbuj kupić za 300 zł ciuszki w smyku, ile kupisz? jak uda Ci się 10 to będzie coś!!!!! A poza tym, jak nie wiesz co sprzedaję to nie krytykuj!!!

Gość kwi@t k@ktus@
next, gap, lonsdale,cherokee , nike itp.