Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co jest nie tak

panie wypowiadać się...

Polecane posty

Gość co jest nie tak

Jestem 24 letnim chłopem, mam stałą pracę z wysoką, stałą pensją, za rok skończę studia zaoczne i będę miał tytuł inż, nie pije w ogóle alkoholu, mam auto, nie jestem brzydalem (brunet, 60kg itd) a problem jest w tym że jestem prawiczkiem. męczy mnie to i mam już tego dość, co jest nie tak?? gg. 3210623

Gość gwiazdeczka555
Moze jestes zbyt niesmialy, albo niedostepny dla dziewczyn?

Gość w takich sytuacjach
powinienes sie zwrocic o pomoc do rodziny. Jestes facetem, to do ojca najlepiej. A jak rodzina Bogiem silna to nawet ksiadz moze zainterweniowac. Ile razy mozna wam tlomaczyc. takie pytania powinny sie juz dawno znajdowac w FAQ-ach.

Gość co jest nie tak
jestem zawsze dostepny dla pozdro, ale ta suka mnie obezwladnia.

Gość co jest nie tak
podszyw

Gość co jest nie tak
gwiazdeczka555 Moze jestes zbyt niesmialy raczej nieśmiały, wiec co tu zrobić....:/

Gość co jest nie tak
prawde mowiac najchetniej bym jej dal do buzi, ale widze ze to nie jest dla niej opcja. Chyba pojde na dziwki.

Gość co jest nie tak
jesteście nienormalni, bawi was te podszywanie sie?? to tylko psuje wątek. wiec spadam, gg podałem

Gość na niesmialosc jest jedna
rada - wkorzenic. A robi sie to tak - idziesz ulica i mrugasz do nieznajomych lasek. Jak reaguja, to dobrze, jak nie, to znaczy, ze juz przegrales zycie z kretesem i dalej nie probuj - albo plastyka facjaty, jeden, to ze sam siebie nie rozpoznasz w luszcze, dwa, ze te co do nich mrugales cie nie rozpoznaja i znowu mozesz mrugac do skutku.

Gość co jest nie tak
dobre, gg podal, zebys sie nie zdziwil jak cie pedly obstapia. hahaha

Gość genialna rada
jak gosc ma forse, to moze ryj przerabiac do skutku, czyli z do osiagniecia wizerunku roberta de niro.

Gość genialna rada
a wtedy to juz wsszystkie na niego poleca /to nie podszyw/

Gość co jest nie tak
jak gosc ma forse, to moze ryj przerabiac do skutku, czyli z do osiagniecia wizerunku roberta de niro. wydaje mi sie że nie mam potrzeby poprawiać "ryja"

Gość 60kg?
to niezly sucharek z ciebie

Gość co jest nie tak
Jedynie co mam do porawy to tylko mój worek ponieważ mam tylko 1 jajko i fiutek jest przekrzywiony w lewo tak, że cały czas zawadza mi o nogę.

Gość co jest nie tak
Nie sucharek tylko sama masa mięśniowa. Połykam bardzo dużo białka oraz mam wyrobione mięśnie dłoni od codziennego trzepania niepełnowarotościowego kapucyna.

Gość co jest nie tak
A co do fury to mam już upatrzonego Tico. Ale za to od pierwszego właściciela, więc proszę się nie śmiać.

Gość co jest nie tak
co jest nie tak Jedynie co mam do porawy to tylko mój worek ponieważ mam tylko 1 jajko i fiutek jest przekrzywiony w lewo tak, że cały czas zawadza mi o nogę. 13:38 [zgłoś do usunięcia] co jest nie tak Nie sucharek tylko sama masa mięśniowa. Połykam bardzo dużo białka oraz mam wyrobione mięśnie dłoni od codziennego trzepania niepełnowarotościowego kapucyna. 13:41 [zgłoś do usunięcia] co jest nie tak A co do fury to mam już upatrzonego Tico. Ale za to od pierwszego właściciela, więc proszę się nie śmiać. głupie podszywy ale co zrobić - taki urok kafe....

Gość co jest nie tak
Chociaż jak czytam to jeszcze raz to niektóre z tych rzeczy są jednak prawdziwe.

Gość co jest nie tak
[zgłoś do usunięcia] co jest nie tak Chociaż jak czytam to jeszcze raz to niektóre z tych rzeczy są jednak prawdziwe. kolejny idiota

Gość co jest nie tak
Do Zdesperowana Domowa Żona-to niezły spaślak z ciebie. Weź się za siebie dopóki jeszcze ktoś chce cię posuwać.

ja ci powiem co jest nie tak: po pierwsze robisz za dziwaka, alkohol jest dla ludzi, po drugie albo jestes strasznie chudy albo bardzo niski, sama twarz nie starcza, oczywiscie w twoim przypadku nie ma tez mowy o poczuciu humoru ,do tego wygladasz na desperata.

Gość Mariolka Wisniewska
za chudy jestes

aha, nie chce sie nad toba pastwic, bo nie z takim zamiarem wogole sie odezwalam, ale to, ze w wieku 24 lat jestes ciagle prawiczkiem ma swoje powody.. "Weź się za siebie dopóki jeszcze ktoś chce cię posuwać." zabawnie to z twoich ust zabrzmialo :)

Gość co jest nie tak
to wszystko to chyba przez ten mój nałogowy onanizm - całymi dniami siedzę przed monitorem i walę konia :( nawet nie mam kiedy poznać jakiejkolwiek dziewczyny może być największy nawet pasztet byle tylko miała chętną dziurę

Gość co jest nie tak
[zgłoś do usunięcia] co jest nie tak Do Zdesperowana Domowa Żona-to niezły spaślak z ciebie. Weź się za siebie dopóki jeszcze ktoś chce cię posuwać. co jest nie tak to wszystko to chyba przez ten mój nałogowy onanizm - całymi dniami siedzę przed monitorem i walę konia nawet nie mam kiedy poznać jakiejkolwiek dziewczyny może być największy nawet pasztet byle tylko miała chętną dziurę idioci, debile, Zdesperowana Domowa Żona - to nie ja pisałem

Gość co jest nie tak
tu są same debilne podszywy i tyle