Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Justyna Ch....

SPROWADZAM CIUCHY NEXT i inne z ANGLII

Polecane posty

Gość Justyna Ch....

WITAM WSZYSTKIE MAMY CHĘTNIE SPROWADZE CIUSZKI NEXT I INNYCH FIRM Z ANGLII, pobieram 10% od zamówienia!! wysylam paczki kurierem dpd - przesylak monitorowana, wiec macie wgląd gdzie paczka się znajduje. ZAPRASZAM RÓWNIEZ TUTAJ http://nk.pl/profile/36852846

Gość kwi@t k@ktus@
a dla chłopca tak 18-24 m-ce około 40 szt to ile by kosztowało?

Gość kwi@t k@ktus@
chodzi mi tylko o uzywane ciuszki bo moje dziecko szybko rosnie

Gość Justyna Ch....
więc 2funty za sztukę jesli chodzi o używaną odziez next wszystko jak nowe, w bdb stanie, niektore nawet z metkami.

Gość mała mimimimmimi
Justyna bez łaski! Przeciez taniej można kupić w lumpie osiedlowym lub na allegro. Za ok.10zł za używany mały ciuch? Przesadziłaś, ale powodzenia.

Gość kwi@t k@ktus@
za 5 zł biorę 50szt, drożej rzeczywiscie sie nie opłaca bo w polsce takie ciuszki kosztuja mniej i też zdażaja sie z metkani

Gość Justyna Ch....
wątpie w to,ze kupisz w ciuchlandzie kurtkę zimową z kolekcji next jesień 2010 w idealnym stanie za 10zł. !! -wiec chyba jednak nie przesadzilam:-)

Gość kwi@t k@ktus@
ok zgadzam sie niektóre ciuszki opłaca się za tyle kupic ale zwykła bawełniana bluzeczka za tyle to dla mnie troszke za drogo za 5zł to jeszcze ok, ale za dyszke to juz nie

Gość jak masz w takich cenach
jak piszesz używany kombinezon 86 - 92 interesuje mnie 2 częściowy i spodnie żeby były na szelkach takie z wysokim stanem ocieplane -jak narciarskie, materiał śliski nieprzemakalny, kolor obojętny, kolekcja obojętna.... to wstaw zdjęcia - potrzebuję 2 sztuki dla chłopca i dziewczynki.

coś mi się wydaje, że sprowadzasz je z lumpexu

Gość belle de jour1
a jakies ceny??

na ciuchach ostatnio znalazłam masę ciuchów z next, atmosphere, h&m większość z metkami jeszcze:)

Gość mała mimimimmimi
A to przepraszam Justyna jak znajdziesz "kurtkę zimową z kolekcji next jesień 2010 w idealnym stanie za 10zł. !!" to ja mam dla Ciebie dużo zamówień! Jesteś w stanie?

Gość ze strony next
mozna juz zamawiac do Polski z angielskiej strony Next. mysle, ze bedzie bezpieczniej i pewniej.

Gość Ale masakra
Mieszkam w Anglii i caly czas mnie zastanawia dlaczego w Polsce jest taki szal na ten next co wy w nim widzicie?? Jak dla mnie ciuchy jak ciuchy ostatnio kupilam bluze dla mojego synka i byla ok do pierwszego prania po praniu porasciagala sie na wszystkie strony.W Polsce pzreciez tez mozna ladne rzeczy lupic dla malucha i wcal;e nie musza byc z next :P

a mnie zastanawia gdzie autorka znajdzie kurtke next z kolekcji 2010 nowa za dwa funty?

Gość Ale masakra
hehe za 2 funty nowej nie dostanie :P uzywanej podejrzewam ze rowniez nie :)

Gość belle de jour1
heh no wlasnie spytalam o cene ale odpowiedzi nie dostalam. Ciekawi mnie tez skad by miala kolekcje 2010 za 2 funty. Zenada:o

Gość Ale masakra
Moze to jest taka dobra duszycka i doklada do tego biznesu z wlasnej kieszeni ;)

Gość belle de jour1
no jeśli na ochote dokładać ze swojej kieszeni jakies 20 funtow to powodzenia. Pewnie jakieś sciemy wali

Gość gość
Ciuchy z UK Hurtownia internetowa Zapraszamy do zakupów hurtowych online! www.ciuchyzuk.pl

Gość gość
Z next.direct mozna zamowic z wysylka za darmo do polski kurierem.

Gość ciuchyzuk
Ciuchy z UK Hurtownia internetowa Zapraszamy do zakupów hurtowych online! W naszej ofercie znajdą Państwo nową odzież dziecięcą, młodzieżową, damską i męską oraz obuwie i dodatki. Asortyment jest stale aktualizowany i poszerzany o nowe produkty, wedle Państwa upodobań i oczekiwań. Towar w naszej ofercie charakteryzuje się bardzo wysoką jakością oraz niezwykle przystępną ceną, zostało to potwierdzone przez naszych zadowolonych Klientów Mając na uwadze zadowolenie naszych Klientów gwarantujemy prosty i przejrzysty proces dokonywania zakupów oraz pełne bezpieczeństwo wykonywanych transakcji. Dokładamy wszelkich starań, aby zamówienia były realizowane błyskawicznie a oferowany towar był najwyższej jakości, zgodny z aktualnymi trendami mody i atrakcyjny cenowo. www.ciuchyzuk.pl