Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katarina 868788

czy byście wybczyły to swojemu facetowi?

Polecane posty

Gość katarina 868788
jesli cie to smieszy to sie nie wypowiadaj. mam nadzieje ze nie bedziesz tak nigdy cierpiał jak ja teraz.

Gość rertfrg
sorry wcięło miz dania więc napisze jeszzce raz pocałunek to więcej jak seks bo seks to tylko instynkt a pocałunek świadczy o uczucuiu i zaangażowaniu emocjonalnym. nie wiem czy oglądałaś film Pretty Woman ale Julia Roberts powiedziała tam, że nigdy nie pocałaowałaby swojego klienta bo to świadczy o uczucuiu

Gość katarina 868788
skomentowałam. tak widziałam ten film. on mowi ze sie nie spodziewał tego pocałunku.ale ja mu nie wierze, boli mnie to okropnie bo gdy pomysle ze ona go pocalowała to mi jest niedobrze. wygarnelam mu ze ja sie dla niego sznaowałam ze chciałam zeby był moim pierwszym i ostatnim, ze mielismy w planach slub ale skoro woli taka szmate to niech idzie bo droga wolna. on jednak ciagle sie wypiera ze nic nie było, a nawet jak sie zauroczyl nia to mu przeszlo juz, ze nie chce mnie stracic ze mnie tylko kocha, i ze jakby chciał z nia byc to by byl a nie ze mna. ale ja mu w nic nie wierze :(