Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Glodujaca matka z 2 dzieci

PROSZE O POMOC! GLODUJEMY Z MOJA DWOJKA DZIECI! BLAGAM KOCHANYCH LUDZI

Polecane posty

POMOZCIE NAM! maz zmarl i nie zostawil nam srodkow do zycia. Dzieci powinni chodzic do szkoly ale nie maja przyborow. Wszystko pochlaniaja rachunki za mieszkanie, gaz, telefon komorkowy, internet, telewizje, wegiel, itd... Bardzo bym was prosila o pomoc. Glodujemy i stolujemy sie w jadlodajniach dla bezdomnych ale ostatnio nas wurzucili z tamtond. Grzebie czasami w smietniku i dojadam resztki Bardzo prosze o pieniadze, jakakolwiek kwote od 150 zl wzwyz Niech was bog pokocha za to Prosze wpiszcie swoje adresy email abym mogla wam wyslac dane do przelewu

Gość 3ewqda
noż kurwa jaja sobie robicie dziś?!

Gość koluszmik
slabe..wysil sie bardziej:O i nie prowokuj losu tępa cipo bo moze kiedys jeszcze bedziesz musiala poprosic zeby ci inni pomogli zalosna kreaturo....

Gość szatan serduszko
obyś kiedyś był/a w takiej sytuacji przeklinam cie idiotko/idioto wypierdalaj

Gość SZUKAMWIEC ZNAJDE
odetnijcie sobie tv, internet....juz bedzie troszke. ja nie mam tv ze wzgledow oszczednosciowych. na internet chodze do kafejki

Gość koluszmik
a ty wyzej to rozum masz???

Blagam! nie oszukuje was ale wszystko teraz takie drgoie :-( Mam 4 tysiace do konca miesiaca na jedzenie i nie wiem jak wyzywie nasza trojke

Gość aliorka________
jebnieta babo jak juz zaczynasz pisac taki temat to bądź chociaż na bieżaco -z jadłodajni Cię nie wyrzućą ot tak -w szkole dzieciom dadzą ksiązki -jest jeszcze MOPs Dzieci powinny mieć rente po ojcu a tak swoja drogą to nie zyczę CI wywłoko żebys była kiedys w takiej sytuacji