Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kinga09t

Stosunek przerywany + dni płodne + brak okresu + test negatywny

Polecane posty

Gość kinga09t

Witam wszystkie forumowiczki ;) Mam mały problem.. Otóż, 26 i 27 października uprawiałam seks przerywany. Facet wyszedł dosłownie 2-3 sekundy przed wytryskiem. Okres zaczął mi się 10 października, cykle mam ok. 30-dniowe. Nie chodzi o to że piszę bo boję się ciąży, nie. Jeśli stało się, to nawet i dobrze ;) (nie, nie staram się o dziecko, ale ewentualna 'wpadka' nie byłaby tragedią ;D) . Okresu nie mam drugi dzień. Dziś zrobiłam test - negatywny. Boli mnie brzuch, podobnie jak przed okresem, czasem po bokach jajniki (miesiac temu badałam się na obecność torbieli - nie stwierdzono), bolą mnie piersi, wszystko jak przed okresem. Tyle, że dziwny jest śluz, ponieważ przed okresem mam 'sucho'. A teraz? Czuję co jakiś czas skurcz w dole brzucha, jakby coś pociekło, lece do łazienki a to wodnisty śluz. Dlatego pytam, tak szczerze - czy jest możliwość ciąży? przejrzałam już chyba cały internet i ciągle są różne opinie na ten temat.

Gość jula4
i co się okazało bo mam teraz tak samo :(

jula, stres tu w niczym nie pomoze, a jedyne co to tylko czas, bo nawet na test moze byc za wczesnie, te wszystkie objawy jak bol piersi i brzucha to tez objawy na zblizajacy sie okres, okres - dwa, trzy dni czy nawet tydzien spoznienia, to nie tragedia, bo spozniac sie moze z roznych przyczyn: zmiana klimatu czy tez wlasnie przez stres

no podejrzewam że będziesz mamą ;) ja też tak miałam (tyle, że planowanie) okres miałam jak w zegarku, a wtedy nie przyszedł ;) piersi stały się wrażliwe, jajniki kuły jak na okres, ale prócz tego żadnych dolegliwości. zrób test za 3 dni z porannego moczu.