Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adka1990

Nie mam za co zyc - wszystko jest takie drogie, a jestem studentka

Polecane posty

Gość Adka1990

DOstaje od rodzicow tylko tys zl, sam pokoj kosztuje mnie 600 , a gdzie tu zycie? Obiad w barze mlecznym to juz okolo 10 zl, nie mowiac juz o prawdziwych restauracjach. A gdzie tu zycie, ubrania, ksiazkim czy fryzjer (niestety nie umiem sie uczesac sama, zeby ladnie wygladac). Znajomi proponuja mi rozne wyjazdy - to na narty, to weekend w Bratyslawie, ale musze odmawiac

Gość koluszmik
straszne no... idz do pracy a nie jęcz na kafe

A nie możesz zamieszkać w akademiku? Już bym wolała dzielić pokój z drugą osobą niż żałować sobie na wszystko.

Gość Adka1990
Studiuje ciezki kierunek i musze miec pojedynczy pokoj. Inaczej niemoglabym sie skupic nad nauka

Gość Perelka na sznurze perel
Glupi tluku idz do roboty a nie pierdol glupot. Za 10 zl to mozesz se sama nagotowc na 2 dni

Gość defewerwr
matko, ja na studiahc tez tyle dostawała. palciłam za akademik 400zł i mieszkałam z dziewczyna w pokoju. na reszte miałam 600 zł. a potrafiłam dorobic i wyjechac na narty zima i na wakacje w lecie. jakas niezaradna jestes. studenci moga sobie niezle dorobic. ja pamietam jak pracowałam dorytwczo i kupiłamsobie spodnie i kurtke narciarska i wyjechałam na 10 dni na narty i na miejscu sprzet i jedzenie i wsyztsko. wez sie do roboty!!

Gość defewerwr
pierdzielisz. trudny kierunek? niby jaki. daj sokoj. sierota.

Gość Adka1990
historie sztuki z architektura wnetrz

jakaś plaga dzisiaj biednych i cierpiących?? skoro studiujesz taki cieżki kierunek że koniecznie musisz mieszkac sama to teraz cierp znajdz prace a nie jeczysz

Gość defewerwr
historie sztuki z architektura wnetrz - mam nadzieje ze to prowo. ja pierdziele:):):):) trudny? nie ma łatwiejszego kierunku.

Gość Adka1990
resocjalizacja. slyszlaes o czyms takim?

Gość koluszmik
OHOHO...WSTRZASAJACE TOZ TO PRAWIE JAK MEDYCYNA:D:D:D:D

Ja słyszałam i to nie jest trudny kierunek. Moja siostra studiuje na uniwerku i wiem ile ma nauki. Trudne są medycyna, stoma, prawo, ale nie resocjalizacja :P

poza tym nie musisz jesc obiadow w restauracji czy barze mlecznym nawet domowa pizza wyjdzie Cie ok 10-15 zl za skladniki i masz duzo jedzenia

Gość Adka1990
To byly podszywy. Studiuje Kulturoznastwo

ło matko ...ja jedne z najtrudniejszych studiów, a przez 5 lat mieszkałam w 3 os pokoju ( 2 lata we cztery ) mając za sąsiadów bandę największych akademikowych pijaków

Gość adi_P
ale biedaków się namnozylo tutaj na kafe do autorki topiku znajdz sobie bogatego sponsora to bedziesz miała kase na swoje zachcianki bidulka

Gość sdfvsdf
ja pierdole, jak słyszę jęki studentów dziennych to aż mi się nóż w kieszenie otwiera :o

Gość co za idiiiotkaaa
książki? ahahaha to mnie rozbawiłas, a na chooja ci? jakby nie można było kurwa z biblioteki wypożyczyć, a fryzjer nie jest niezbędny do życia

Gość Adka1990
Znowu jestem... To podszywy, studiuje biblioteoznawstwo

Gość Adka1990
jeszcze wy mnie denerwujecie! to wyżej to nie ja. Studiuję zarządzanie i marketing