Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dArtagnan

Pogadam z jakąś dziewczyną.

Polecane posty

Gość rertfrg
wiesz, dzięki za szczerą męską opinię, a mógłnbyś to przepisać na mój topik, żeby go podnieść troszkę do góry?

Gość rertfrg
hehe, ale wtedy ludzie pomyślą że to zmyślone jest, a zaczernione nickiz awsze są milej widziane:P

Gość do rertfrg
dziecko, jaka Ty jestes przykra , to szok!! przestan latac i wklejac wszedzie link do Twojego tematu o tym "czyms" i nagabywac kazdego zeby komentowal Twój wątpliwy talent malarski!

Gość rertfrg
do rertfrg- no dżizas, ale co ci to przeszkadza?? nie robię niczego złego... a jak mi nie chcięli skomentować to pomyślałam że po prostu poproszę. czy to coś strasznego? jej

Gość kobieta---
Dart-a z kobietą nie masz ochoty pogadac?,bo ja z Tobą mam ,ale jeszcze nie powiedziałeś nic ciekawego..

Gość do rertfrg
no własnie przeszkadza bo jestes WSZEDZIE z tym swoim błagalnym "skomentowałabys moj topik"?? nawet o topiku o chlebie własnie Cie zobaczyłam :O! no ile mozna?:(

Gość rertfrg
no dobra z tym chlebem to przesadziłam rzeczywiście, jak wchdoziłam to tak się zastanawiałam że to może przesada będzie, ale zrozum że ja jestem strasznie zakochana w tym chłopaku i pragnę komenatrzy a nikt mi nie chciał tego z własnej woli no... :P jakby się samo rozkręciło to bym przestała... (?)

Bardzo chętnie porozmawiam, z piękną, dojrzałą kobietą, To o wiele lepsze niż dziewczyna, które z reguła mają fiu bździu w głowie. A skąd jesteś?

Gość rertfrg
dArtagnan- czyli nie powielisz komentarza rozumiem?

Gość kobieta---
Dojrzała-tak,piękna-tak mówią.Jestem z centralnej Polski,ale to chyba nieważne skąd,.To nieistotne,po prostu tak samo jak Tobie,zachciało mi sie pogadać..

Gość stropna
dArtagnan a co powiesz na dziewczynę, która zna się na dobrej muzyce, jest artystką, pracuje fizycznie, bywa wredna i pali nałogowo?

Gość Alexxxxxxandra
witam:) mogę z Tobą porozmawiac, najlepiej zaproponuj jakiś konkretny temat... żeby rozmowa nie zakończyła się na banalnym: "hej, co tam?" "ok, a u Ciebie?" ;)

Gość aaale
A cóż Cię tak przypiliło, muszkieterze?