Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość n-el

Nauczycielki na L4. Pytanie.

Polecane posty

Gość n-el

Czy są tu jakieś mamy uczące w szkole a aktualnie przebywające na L4?

Gość n-el
podnoszę

Gość fdeee
obecnie jestem na macierzyńskim, ale całą ciążę byłam na l-4, jesli będę potrafiła to odpowiem na Twoje pytanie

Gość jestem ;)
ja jestem ;)

Gość n-el
Mam pytanie. Jestem w ciąży.Jestem na tygodnioym zwolnieniu lekarz chce mnie wysłac na dłużej na L4 (Wcześniej cały czas pracowałam) za parę dni mam egzamin na mianowanie no i jak to jest? Tu L4 tu egzamin. Czy iść na to zwolnienie? mimo egzaminu i stawić się normalnie na egzaminie?

Gość jestem ;)
oj, jeśli chodzi o egzamin to nie wiem, ale mam koleżankę, z którą razem miałyśmy się mianowac. Ona była juz blisko terminu porodu, okazało się, ze na egzamin nie zdażyła i miała przełożony, poszła na niego juz z dzieckiem ;) Ale jak miała pierwszy termin wyznaczony egzminu to tez była na L4, bo jak napisałam, to było juz blisko rozwiazania, wiec może nie ma to znaczenia. Ja bym zadzwoniła do dyrekcji, powiedziała jak wyglada sytuacja a ona na pewno się zorientuje w sytuacji :) powodzenia :)

Gość gryczka
Ja pracuję w przedszkolu. Na początku ciąży miałam egzamin na kontraktowego. Na ten okres lekarz zrobił mi przerwę w zwolnieniu, bo moja dyrekcja powiedziała, że w przeciwnym razie nie mogłabym stawić się na egzamin. Tzn. pracodawca nie ma prawa wezwać Cię na egzamin podczas l4, nawet gdybyś chciała.

Gość n-el
Dzięki dziewczyny z odpowiedzi. Chyba jadnak L4 i egzamin w tym samym czasie to nie jest dobre rozwiazanie a ja nie chce przekładać terminu egzaminu bo do rozwiązania coraz blizej.