Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ethna

szukam kochanka

Polecane posty

Gość Ethna

szukam mężczyzny do spotkań, rozmów, nie wykluczam sexu. musisz być: 35-45 letni , niepalący, inteligentny, dyskretny,wyższy niż 175 cm, nie łysy, ja: inteligentna, 40-ka, ciemne dłuższe włosy, namiętna, interesująca? jeśli to ciągle Ty, pisz na dekadence@onet.pl pozdrawiam wszystkich lubiących chillout i dobre wino!

Gość Ethna
musi tez zarabiac minimum 15 000 miesięcznie zł. i mieć mieszkanie w warszawie i krakowie, od biedy w zakopcu.

Gość Ethna
za godzinę biorę 300 zł

Gość giant cock
40 lat i babsko ma wymagania:O w tym wieku to tylko downy takie staruchy rodzą:O

Gość Ethna
musi tez biegle mówic po angielsku i francusku. musi byc oczytany i miec mieszkan kilka jak juz wspomniałam. dobrze by był obcokrajowcem.

Gość Ethna
mile widziani panownie z politycznego swiatka jakis poseł czy senator byłoby super

Gość Ethna
do wszystkich (w tym tych podszywających się pode mnie): nie jestem prostytutką, nie lubię polityki, mam mieszkanie i pracę zatem odpuście sobie:))) pozdrawiam, Ethna (prawdziwa:)))))

Gość Ethna
najbardziej mi się podobało: "i babsko ma wymagania"....a no mam:)

Gość dasdds
jestes stara nikt nie bedzie pieprzyl starego pruchna . Młode laski miedzy 18-25 rokiem zycia sa najlepsze

Gość Ethna
to Twoje zdanie:) nikt Ci nie broni go mieć.

Gość takie tam duperele
Nie przejmuj się debilnymi docinkami, ich autorzy też będą mieć niebawem 40 lat :D Wymagania mieć należy, tutaj niestety takiego faceta nie znajdziesz. I w realu chyba też nie... Fajni faceci koło 40-ki pilnują swych żon i dzieci, a na żonatych dzifkarzach chyba Ci nie zależy? Mimo wszystko życzę powodzenia!

Gość why nottt
są jeszcze fajni faceci w tym wieku, życze powodzenia:)

szukam odpowiedzialnych facetów, którzy tak jak ja, nie mogą się realizować w obecnym związku ale z różnych powodów w tej chwili nie mogą tych związków przerwać. Ci właściwi to zrozumieją:) niech zatem piszą.. dekadence@onet.pl