Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fajna Magdusia1

Prezent na 22 urodziny dla faceta. Czy fajny? Proszę o opinię!

Polecane posty

Gość Fajna Magdusia1

Hey. Mój facet niedługo obchodzi 22 urodziny. Chciałam mu kupić coś fajnego. zawsze były to standardowe prezenty typu koszula, płyta cd, książka itp. Jednak nie będę w tym roku mu robiła takiego prezentu, bo jest po po prostu nudny. Na allegro znalazłam taki fajny prezencik trochę związany z hazardem, a la za to z pomysłem. Zastanawiam się czy to dobry pomysł? http://allegro.pl/zestaw-do-pokera-zetony-karty-mata-poker-gratisy-i1311209777.html Proszę o jakieś ciekawe opinie na temat tego zestawu i ewentualne pomysły na jakiś inny prezent. Wiem, że pewnie tu było mnóstwo takich tematów, ale chce być na czasie, dlatego zakładam nowy. Proszę o rady. Pozdrawiam

Gość dgdshdshhsd
Jeśli będzie z niego korzystał no może być,ale jak nie to już lepiej kupić tą nudna koszule w której jednak będzie chodził.

oryginalny, ale czy fajny? Lepiej mu kup zestaw piwosza, ten kask na łeb i piwa do tego. Na chooj mu taka gra?

Gość Karoooolajna
to reklama, co jakis czas pojawia sie na kafe ten zestaw do pokera. 💤

Gość rertfrg
a mnie się podoba, jest naprawdę oryginalnie a pomysł na inny prezent? ja bym kupiła coś w stylu sex-z estawu,z achęcającego do gry intymnej w stylu kajdanek ale jakiś taki fajny zestaw i mu dała i to by była taka trochęz achęta do gry:) PS. Mogła byś skomentowa mój topik? Jeżeli tak to pdam link

Gość Fajna Magdusia1
Nie wiem zastanawiam się. W karty to on zbytnio nie gra, ale prezent chociaż może być oryginalny, dlatego też taki pomysł. Zupełnie przypadkiem na to trafiłam. Jak macie inne pomysły to proszę, ale na pewno nie jakieś głupie z piwem. Sorry

Gość Fajna Magdusia1
Proszę o link

Gość Zestaw może jest i fajny
Ale ja takiego prezentu facetowi bym nie kupiła, choć cena nie jest zbyt wygórowana

Zestaw fajny. Polecam. Osobiście kiedyś sam coś takiego kupiłem i gramy z kumplami przy piwku. Kupuj nawet się nie zastanawiaj!!!

Gość głuuuuuuuuuupie prezenty
gra jest badziewna, rzuci w kąt i tyle, a zestaw piwosza-chyba dla dresa spod bloku. :/ ile on ma lat?

Gość głuuuuuuuuuupie prezenty
22 a nie 15

Gość Fajna Magdusia1
No tak jak w temacie - ma 22 lata. Co może jeszcze chcieć 22 latek, który już wszystko dostał, łącznie ze mną :D??

Gość Fajna Magdusia1
O fajna ta gierka erotyczna!!! A może jakiś inny prezent mu zrobię związany ze mną? Jakąś fajną niespodziankę, a potem sexsik?? Hey dziewczyny poradźcie coś!!!

Gość rertfrg
no, ta gra erotyczna jest niezłą:P

Ja ci radzę. Zrób tak: Kup ten zestaw, jest fajny, choć i tak jak każdy facet rzuci go w kąt. Zagraj z nim tym zestawem w rozbieranego pokera. A potem daj się ostro zerżnąć. Daję CI 100% gwarancji i zadowolenia. Nie dość, że dasz mu prezent to jeszcze zrobisz przyjemność!!!

Gość fiutek87
Najlepszy prezent dla faceta to: Daj mu kupon na seks z toba wedlug jego wyobrazen!

Gość Indra87
Ja mojemu facetowi zazwyczaj kupuje taki nudny prezent (typu koszula, pióro, gra na PS3 itp), ale dorzucam zazwyczaj kartke (jakas zwyczajna kartke z kwiatkiem ze skeplu), na której rysuje kilka kwadratów a w nie wpisuje rzeczy typu: pol godziny masazu, pol godziny miziania po plecach, niezapomniany lodzik i tak dalej. Potem on sobie te kupony wykorzystuje kiedy chce, a ja je "kasuje" za pomoca pieczatki z moich pomalowanych na czerwono ust.

Gość Fajna Magdusia1
Hahahah, ale jesteście fajne dziewczyny. Nie wiedziałam, ze na kafeterii można dowiedzieć się takich fajnych rzeczy. Ten pomysł z tymi karteczkami mi się bardzo podoba. Ciekawa jestem tylko. Co Twój facet najczęściej wybiera?

Gość zrób mu loda. To
mu w zupełności wystarczy. I tak facetom zależy tylko na tym!!!

Gość Indra87
Zdziwisz sie, ale wybiera myzianie i masaz, bo loda to i bez karteczki dostanie :-D

Gość Fajna Magdusia1
Szczerze to też uwielbiam robić loda. Dla dziewczyn to tez jest super przyjemne. Choć mam koleżanki, które penisa nie wezmą do ust. Tyle razy mówiłam im, że duzo tracą!!!

Gość plalpalalanahq
No proszę kobiety to wiedza jaki prezent zrobić facetowi. Wystarczy że wezmą do gęby fiuta i już jest wszytsko ok!!!

Gość kaferka
Kup tu ten zestaw. jest tani i bardzo landy. Na prezent id elanie się nadaje!

Gość Są jeszcze inne zestawy.
Znalazłem na allegro inne zestawy, w podobnej cenie. To doskonały pomysł na prezent. Polecam

Gość Pigowata Pikata
Radzę, to co inni. Prezent a pod kolderka lodzik i dobry sex!!!

Gość fiutek87
Nie szukaj pierdulek. Niech on z toba robi w lozku to co mu sie podoba.

Gość Fajna Magdusia1
Na 100% mu się oddam i będzie robił ze mną co tam bedzie chciał. Kupię chyba jednak ten zestaw plus erotyczne jakieś zabawki. Co o tym sądzicie?

Gość na pewno chce jakiejs dziewicy
tego na pewno nie dostal :D wlacznie z Toba, wiec mu sprezentuj cos takiego gra fajna, ale dla kogos kto nawet w karty nie gra beznadziejna ! kupic cos tylko dlatego zeby to nie byla koszula, zenada dziewice mu daj :D