Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fajna Magdusia1

Prezent na 22 urodziny dla faceta. Czy fajny? Proszę o opinię!

Polecane posty

Gość Fajna Magdusia1
Dobra dobra. Niech każdy patrzy na siebie, a nie poucza innych.

Gość Fajna Magdusia1
Ja nie przeklinałam. Czasem się za bardzo zdenerwuje i nie wiem co robię. A jak zrobić dobrze loda ??

Gość hugujdosklplkjnpiorhdtg
No jesli nie gra W karty to po co mu to? Bez sensu kasa w bloto. Ja np kupilam mojemu teraz (tez na 22 ur:P) zestaw kosmetyków, typu balsam po goleniu, krem do rak, pianki itd, zrobilam komplet kosmetyków dobrej marki i juz. Z tym ze sam chcial kosmetyki i jestesmy juz ze soba dlugo. Co do pokera jak juz zestaw to lepszy bo ten jest taki troche nijaki, mało monet itd, my mamy taki zestaw do pokera i jak gramy całą ekipą to jest fajnie przydaje sie, ale jesli Wy nie macie takich rozrywek to na cholere mu to. Ja np swojemu kupiłam raz wędke bo wiem że lubi chodzić na ryby, albo jakieś gażdety do auta mu dałam na święta typu termometr wewnętrzny czy świato stopu, ale najlepszy prezent chyba jaki mu zrobiłam to nasz album. Nie taki zwykły z kieszonkami na zdjęcia, tylko album no z ta folią papierowa np, i po prostu wszystkie nasze wspólne zdjęcia plus wiersze które sama ukadałam i rózne ozdoby i słowa od siebie. Aż się wzruszył że jeszcze nikt nigdy czegos tak pięknego dla niego nie zrobił :D

Gość ale ona juz zamowila
album tez kiedys zrobilam plus do tego plyte z nasza muzyka :D bylo super

zamówiła? Ale lipa :D

no tak napisala no lipa, bo to jest tak jakby ja dostala np model samolotu bo owszem, ladny, oryginalny, ale co z tego jak ja si tym nie zajmuje i nie zamierzam ?

no dokładnie, taka dodatkowa niepotrzebna pierdoła na półke ot co, żeby tylko odwalić i z głowy :D

naprawde szkoda, ze nie posluchala bo im dluzej o tym mysle, to tym bardziej mysle, ze straszna kicha a mogla tyle wymyslic, no nic mleko sie rozlalo, idziemy dalej :D

Gość jeju a ty tylko o seksiee
aaa !!!

twoja sprawa, twoj wybor tylko nie rozumiem, po co sie pytaz o rade i sie oburzasz, jak ludzie ci odradzaja ?

Gość tylko ze zagracie w niego raz
znajac zycie

Gość wlasnie popatrzylam na cene
7 dych za takie cos to jest tanio ?? za 7 dych to bym zrobila mojemu taki wieczor, bez plastiku

Gość Korbylentko
A ja uważam, ze prezent jak najbardziej jest trafiony. Ja taki zestaw kupiłam w tamtym roku mojemu bratu. Do dziś uzywa regularnie tego zestawu.

Gość regularnie oznaczza, ze
codziennie przy szczotkowaniu zebow, czy tuz przed poscieleniem lozka rano ?? ile braciszek ma lat ?? :D

Gość nie czytalismy..
ale pewnie ktos już to powiedział.. chcesz miec hazardzistę w domu?? gratuluje pomysłu :D

Gość Korbylentko
Regularnie - oznacza, ze spotyka się dwa razy w tygodniu ze znajomymi i przy miłej atmosferze, rozmawiając grają sobie w pokera. To jest jego hobby i tak spędza wolny czas. Brat ma 24 lata, ale to nie jest tu istotne. Ważne ze prezent się podoba.

Gość wazne ze sie podoba
to fakt.. dwa razy w tygodniu ?? wow chodze do kasyna zapryjaznionego, nie gram tam na kase, ale przynajmniej czuje te adrenaline poker przy herbatce :D moze byc musi sie nudzic :D ja tez lubie pokera ale bez jaj

Gość no wlasnie takie pasje
wiadomo jak sie koncza, hahahaha

Gość Korbylentko
Mój brat nie jest żadnym hazardzistą i nigdy nie będzie!!! To jest hobby i to wszystko. Nie zauważyłam u niego żadnych znamion nałogu!!!

Gość a skad sie biora nalogowcy
?? bo nikt walsnie nie zauwaza dopieo po fakcie

Gość Allegro Już Dawno
Jest zawalone różnego rodzaju ciekawym towarem, który nadaje się na prezent dla każdego. Tam wszyscy znajdą coś dla siebie!!!!!!!!!!

Gość wiśniowojabłkowa
Na urodziny to mu ładnie pupę wypnij i to mu wystarczy. Nic nie będziesz musiała wydawać. Wystarczy mu że dojdzie na Tobie!!!!!!

Gość Autorka tematu...
Ma problemy z samom sobą!!!