Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytająca _

czy temperatura 37,3 to dużo?

Polecane posty

Gość pytająca _

mam pytanie jutro powinnam dostać@ a moja temperatura wynosi 37,3 czy ona do jutra powinna spaść????

nie zawsze spada przed @, czasami w trakcie. U mnie był to zazwyczaj 2 czy 3 dc

Gość pytająca _
no a ja mam dostac jutro@ czyli mam dobra temperatura??? czy nie bo kazda co innEGO PISZE

Gość rose**
temp zawsze spada przed okresem i to zawsze,no chyba ze masz jakies zaburzenia hormonalne,skoror jutro powinnas dostac okres i jestes tego pewna na 10000% to wydaje mi sie ze jstes w ciazy,ja w 1 i 2 ciazy mierzylam sobie temp,oczywiscie zanim sie dowiedzialam ze w niej jestem:-) i dzieki temu wlasnie ze tem moja wynosila 37 stopni wiedzialam ze napewno zaszlam w ciaze i nie mylilam sie ani razu,potem jedynie test i usg to potwierdzilo

Gość alaaaa ma kotaaaa
mierzysz temp codziennie o tej samej porze ,rano ? jaka jest Twoja temperatura przed skokiem ? mi temp zawsze spadała w dzień okresu czyli to , że dziś masz 37,3 nic jeszcze nie znaczy.

Gość alaaaa ma kotaaaa
a jak miałam w ciąży 36,9 i co jestem inna ? jak się ktoś nie obserwuje to w życiu jednorazowym pomiarem nie stwierdzi czy jest w ciąży !!!!!!!!! ludzie poczytajcie trochę na necie o npr a później piszcie pierdoły !

nieprawda, że musi spaść przed @. Może dopiero w trakcie i ja tak zawsze miałam. Wystarczy zagłębić się troszkę w npr. Polecam książkę Rotzera

Gość pytająca _
tak mierze codzienie a z mężęm staramy sie o dziecko i to nie byla jednorazowe mierzenie mierze temperature zawsze rano w pochwie przed wstaniem z łózka a zadnych zaurzen hormonalnych niemam a jutro powinnam dostac @

a który to dzień wyższych temp? Jak długą masz fazę lutealną? O ciąży można mówić przy 18 wyższych temperaturach

Gość pytająca _
moze wypowiedza sie kobiety ktore byly w ciazy ??? jaka mialyscie temperature

Gość jakajanau
a jak moja temperatura rosnie w czasie owulacji i tuz po niej spada i znowu powolutku rosnie to moge przypuszczac ze jestem w ciazy czy mam sobie to z glowy wybic od razu... :(

ja mam z reguly niskie w poczatkowej fazie cyklu ledwo siegaja 36,2 a wciazy mialam 37,4-37,7 temperature mierzylam i zwykle spadala w dniu @ rano potem przychodzil @.

Gość pytająca _
dzis rano mialam 37,1 a potem dostałam okres czy tam tem jeszcze spadnie>>?????

Gość pytająca _
odpowie ktos?????????????????//