Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytająca _

czy temperatura 37,3 to dużo?

Polecane posty

Gość pytająca _

mam pytanie jutro powinnam dostać@ a moja temperatura wynosi 37,3 czy ona do jutra powinna spaść????

Gość pytająca _
odpowe mi ktos jakas doswiadoczona kobieta która jest mamą jak to jest z ta tempearatura spada przed@ czy w trakcie

witaj, temperatura spada bezpośrednio przed miesiączką (dzień przed lub parę godzin przed) zależy też jak mierzysz temperaturę. Powinna być ona mierzona rano, o tej samej porze i w pochwie. Wtedy można to traktować bardziej poważnie. Tak ogólnie zmierzona sobie w ciągu dnia, pod pachą może nas tylko poglądowo poinformować. Nie martw się zawsze możliwe jest opóźnienie miesiączki a tym samym utrzymanie się takiej temperatury do dnia miesiączki. 37,3 C wygląda ok. dla czasu przed miesiączką. Gdyby miesiączka się nie pojawiała, temperatura by się utrzymywała i masz ku temu poważne powody zrób sobie test ciążowy. Pozdrawiam :)

Gość pytająca _
tak mierze tem zawsze rano przed wstaniem z łozka w pochwie tylko niewiem jak to w koncu jest jedne pisza ze spada w dniu spodziewanej@ inne ze 2 dni wczesniej a jeszcze inne ze w trakcie @ z mężem staramy sie o dziecko

Gość to zależy od Ciebie!!!!!!!!!!!
i wszystkie mają rację. Nie masz takiego samego charakteru jak inne kobiety nie wyglądasz tak samo jak inne kobiety, nie kochasz tak samo jak inne a chcesz mieć cykl taki sam? to TWÓJ cykl. Mierz regularnie przez trzy cykle a dowiesz sie czy i ile dni przed miesiączką spada Ci temperatura, kiedy zaczyna rosnąć, jak fajnie skacze w środku itp. A Ty byś chciała tak wszystko na talerzu dostać.