Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nailiika

Witam i o

Polecane posty

nie za wcześno ? czy poprostu pogoda Cię do tego skłania lub zły dzień w pracy ? A może chwila relaksu :P

Postanowiłam się z wami przywitać :P Ahh zaraz ciepła kąpiel z wanna pełną wody i olejków, potem zakupy, filmy i idę spać = to moje plany na dzisiaj, a u was?

Gość ars vivendi
ja szukam interesującej propozycji a Twoja kąpiel nie jest całkiem komfortowa bez umycia pleców przez fajnego faceta, że o masażu nie wspomnę. Ciało masz do tego stworzone, jeśli to faktycznie Ty na zdjęciach:)

Gość reyuuuuu
uciekaj bo faceci sie slinia

naiiika zgadzam sie z toba, oczy masz takie sobie. ps na 2gim zdjeciu wygladasz jak nellyt furtado, to nie jest jej zdjecie? bo przysiegam ze juz sama nie wiem

o boże! co za zaszczyt mnie spotkał, że przyrównałaś mnie do nelly:) Uwielbiam ją, ale nie sądzę żeby można mnie w jakikolwiek sposób do niej przyrownac

tez uwazam e zaszczxyt bo jest piekna kobieta, a ty naprawde na tym zdjeciu wyszlas jak nelly, nawet wyraz twarzy poza,

Haha zastanawiam się jak to wpływa na psychikę takie nom stop kafe:D Pewnie sama niedługo będę tutaj codziennie przesiadywać, bo ostatnio mam za duzo czasu wolnego, no i moze podciagne jeszcze modeling na wyzszy szczebel:D Oh mogę czuć się zaszczycona 'a kafe tylko sobie odswiezam jak cos interesujacego to pisze '

w sumie to już dawno powinnam być na zakupach, a wiec jednak kafe zmienia ludzi:D

narazie wiem o tobie, ze masz na imie Paweł :) Bardzo fajne, a wiec nie zamierzam cie o nic wypytywac pozostan anonimowy chyba, ze powiesz cos o sobie, no i miło mi kolejna poznana osoba z kafe Nailika jestem :) Nie,nie to nie nick tylko imię (bo wiekszosc osob o tym nie wie):D

To wina babci:o to ona chciala mnie tak nazwać, a rodzice ulegli.... Mam jakieś tam korzenie rosyjskie:D Spokojnie, poczekam, jestem cierpliwa, na wszystko trzeba sobie zapracować,chociażby i na poznanie kogoś.

nie, nie źle zabrzmiała moja wypowiedź, nic nie chcę po prostu nie mam pomyslu na rozmowe bo jestem zmeczona, ale przyznam ze milo mi sie z toba pisza po krotce: moja babcia (rosjanka) w wieku 20 lat przyjechała do Polski i zakochał się w niej mój dziadek z ich miłośc urodziła się moja mama, która urodziła mnie:D Ahh te babcie, one wiedza wszystko.. Najgorzej jak ktos mowi do mnie Natlia.. BOŻE przecież to w ogóle inne imię

a to, aż tak bardzo widać, ze nie wygladam na 100% Polkę ?;) W sumie to dobrze, lubie sie odrozniac:D A jak zamierzasz spedzic wieczor drogi sosie ?:D

Miło, miło słodzisz:P To co ty tu jeszcze robisz ? zamiast sie uczyc:D A ja yhy yyy sama nie wiem może jakiś horror lubię się bać, albo nowy maniciure, albo bede latac po mieszkaniu z aparatem za kotem:D W każdym bądź razie spędzę go w domu:) Szkoda tylko, ze sama