Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Amanda Banks

Skoro jutro wojna, to ja dzis musz臋 sie ostro napi膰, ostatni raz w spokoju.

Polecane posty

Go艣膰 sia90
Adgjm, podobno Majowie si臋 pomylili xD Takie s膮 najnowsze informacje :D Luuudzie... nie og艂upiajcie innych swoimi "podejrzeniami". Nie b臋dzie wojny. Nie ma szans :/ A nawet je艣li [jakim艣 cudem] to i tak nie uciekniemy xD Nie og艂upiajmy siebie nawzajem. Proooooosz臋 Was.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Grechuta wymi臋ka...
pierdole, jutro 艣pie...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 raczyca2222
nareszcie, bo mam juz dosyc

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 moze juz w jakiejs
zycze im aby sami sie spalili.. albo niech sobie w ty艂ek wsadza rakiety i sie wystrzela..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kasiorek..
ku藕wa a ja nie moge spac bo na 4 do roboty przynajmniej nie zaspie na ta wojne hehe

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Baba Vanga
zaprawd臋 powiadam wam, 偶e dnia jutrzejszego rozp臋ta si臋 piek艂o na tej ziemi i tylko nieliczni prze偶yj膮. Ca艂a p贸艂nocna Europa zostanie pogr膮偶ona w chaosie...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Adgjm
sia90 nie bedzie wojny. W 2000 mial byc koniec swiata i co?? Hmm? Polacy sie wszystkim przejmuja. Wojna to bedzie wtedy jak powiem mamie o ciazy:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Baba Vanga
Jednak wojna zostanie przelozona bo jutro wyplata.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 moze juz w jakiejs
zaprawde powiadam wam ze kazde panstwo ktore bedzie chcia艂o wszczynac wojne dosiegnie moje przeklenstwo i bedzie bankrutem. Jak usa. teraz czas na koree chiny japonie izrael iran irak. dosyc wygrywania z艂a! Na tej ziemi. kazdego strzeli tak jasny ch..jak piorun. Niech sam sie wystrzeli..tylko niech sobie nie zapomni rakiete w ty艂ek wsadzic. Amen

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sia90
Ja obstawiam, 偶e jej nie b臋dzie... To tylko plotki :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wybierz pseudonim
Przytoczcie mi fragment 4 wiersza Nostradamusa, kt贸ry m贸wi o tym 偶e jutro rozpocznie si臋 wojna, tak straszycie to poprosz臋 dowody!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 moze juz w jakiejs
plotkli nie plotki ja juz wyklinam kraje kt贸re moga to zrobic. widze ze sie sprawdza bo usa wyklina艂am w 2008. Polska tez tym smolenskiem podskakuje. O wojne nie trudno. O konflikt lokalny.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 moze juz w jakiejs
A Vanga? Tak dok艂膮dna date poda艂a? czy to manipulacja? Bo skoro przewidzia艂a utoniecie kurska..to przewidzia艂a fakt a nie podawa艂膮 konkretna date? nie wierze w konkretne daty..ale wierze w przyciaganie z艂a. Ponadto wiem, ze sam Bog obieca艂 ze ta wojna kataklizmy moga sie stac a nie musza zalezy od ludzi. Jacy beda. z drugiej strony czemu wojna to kara dla ludzi..ale w koncu wsrod z艂ych sa dobrzy..wiec nie powinno tak byc. dla 1 sprawiedliwego nie powinien Bog doposcic do wojny. aby z艂o wygrywa艂o.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 magdalenkaaaaa
Nostradaus tak powiedzia艂: 10 listopad dwa tysi膮ce dziesi臋膰 przyniesie multum nieszcz臋艣膰 trzecia wojna sie rozpocznie zatem na browara skoczcie :classic_cool:

Udost臋pnij ten post