Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amanda Banks

Skoro jutro wojna, to ja dzis muszę sie ostro napić, ostatni raz w spokoju.

Polecane posty

Gość Amanda Banks

Ktos sie przylaczy??? 😭

Gość ach i ech
jaka wojna?? :(

Gość kupidynkaaa
Ja się przyłączę!!!!!!!!!

Gość ach i ech
powiedzcie, bo chyba nie ma sensu juz szukac pracy :)

Gość megał foks
Ja właśnie dzisiaj nie wysyłałam zadnego CV, bo i po co...

Gość a dlaczego masz unikac kolegi
a ta wojna do UK dojdzie??

Gość katalonkaaaa
No nie, zmywaki ominie :-o

Obstawiamy, gdzie się ona zacznie. Moim zdaniem od: - uderzenie Serbii na Kosowo (Serbowie mają rację) - uderzenie Izraela na Iran (rzadko to mówię, ale Izrael ma rację) - uderzenie Chin na Tajwan (Tajwan ma rację) - wojna domowa w Bośni między Serbami a resztą, Serbia dołączyłaby do wojny (Serbowie rację mają) - wojna między jakimś krajami afrykańskimi (może na dzidy i kamienie) I gdzie?

Gość a wiadomo nie od dziś
że my polaki narodem alko jesteśmy i każda okazja dobra co by wychylić :D nawet za złamaną łapkę Tygryska :D:D:D

Gość Amanda Banks
o III wojnie swiatowej. O tym ze ona wybuchnie mowia 2 przepowiednie.

Gość boje sie boje!!
boje sie kurwa przez was :O naprawde

Gość kurtyzaneczkunia
ez sie boje, ale pic trzeba!!!!

Gość lilith.
baba vanga i nostradamus podobno przewidzieli:D zobaczymy jutro. Zawsze powód może powstać dopiero jutro, np. kolejny atak samolotowy, albo tp....

Gość kasiorek..
a niech juz jest ta cholerna wojna, debile niech sie powybijaja tylko wara ode mnie.

Gość INJBGCDFXC
Już na początku pragniemy wszystkich uspokoić. III wojna światowa, której początek ma nastąpić już w najbliższą środę, to "tylko" komponent pewnej przepowiedni, a te jak wiadomo nie zawsze się sprawdzają. Jest też niestety i zła wiadomość - słynna Baba Wanga, która jest autorką tej wizji rzadko się dotąd myliła. Do tej pory udało się jej przewidzieć rozpad Związku Radzieckiego, katastrofę nuklearną w Czarnobylu, zwycięstwo Borysa Jelycyna w wyborach prezydenckich czy zatonięcie okrętu atomowego "Kursk". To niestety nie koniec złych wieści. Wanga nie była bowiem jedyną osobą, która wybuch III wojny światowej "zaplanowała" na listopad tego roku. Autorem przepowiedni, zgodnie z którą kolejny globalny konflikt rozpocznie się dokładnie w listopadzie 2010 r. jest także sam Nostradamus. Czy możliwe jest, aby tych dwoje uznanych wizjonerów pomyliło się w tak istotnej sprawie?

Gość moze juz w jakiejs
zawsze myslałam, ze III wojne wywoła usa.. albo polska tym smolenskiem:/ zyczyłam wiec usa bankryctwa juz w 2008 bo wkurzali mnie tymi tarczami itp... I nie maja kasy na wojne. I dobrze. Ale nigdy nie myslałam o chinach korei japonii..wiec im zycze bankructwa jesli ich mysli sa złe.. Nie moze ciagle wygrywac zło.

To już nie potraficie zachlać bez żadnego powodu ? Ach ta dzisiejsza młodzież...

pewnie już WKU drukuje karty wezwań do służby. Stalingrad gotowy do wojaczki?

Gość moze juz w jakiejs
hmmm zawsze Bóg mówił..To może się stac, ale nie musi..Wszystko zależy od ludzi. A wielu modliło się w intencji. Jeszcze wiele wiele lat temu. Mam nadzieję, że wysłucha sprawiedliwych. Po co komu kolejne piekło na ziemi. Bo wojna taka jest.

Gość moze juz w jakiejs
o III wojnie i kataklizmach tak mówił.. że moze sie tak stac ale nie musi zalezy od ludzi! czy beda lepsi..dobrzy.. ale czemu znowu na terenie europy? to jakie wyklete miejsce czy co? I II była..starczy... niech szlak trafi kazdego kto chce cokolwiek zaczac. Moja babka ma dar czarów..co powie to sie spełnia. Moze mam cos po niej. zło szybko sie spełnia..a czemu dobre rzeczy sie niespełniają? tak szybko lub wcale..mimo przepowiedni..

Gość Adgjm
Ta a kobiety beda strzelac z zamknietymi oczami. No skoro ma byc wojna i wybuchnie bomba atomowa to bedzie du.pa bo nic nie przezyje wiec skoro juz nikogo nie bedzie to po co koniec swiata w 2012? :D