Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ile ? ?

ile można TEŚCIOWA

Polecane posty

Gość ile ? ?

do teraz nic do niej nie miałam Ale pokazała co potrafi jakiś miesiąc temu awanturę zrobiła, że mój mąż zrobił prezent mi, a nie jej potem zaczęła napomykać, że brakuje jej pieniędzy Mąż pożyczył - stwierdziła, że nie odda, bo nam się powodzi zaczęła mi mówić, że powinnam pomagać siostrom męża, bo "mi lepiej" W odpowiedzi na takie chamskie akcje przestałam ich odwiedzać, nie odbieram telefonów ufff nie znoszę tej kobiety

Gość ile ? ?
hahaha nie kuś, mieszka na 5 piętrze :)

Gość justyna aa
teściowa nic nie może,jedynym obowiązkiem jest pomaganie rodzicom w trudnych sytuacjach ale na fryzjera teściowej to mąż nie musi dawać;) a reszta jego rodziny to są praktycznie obcy ludzie dla ciebie,pogadaj z mężem niech się kobiecina odpiertoli bo jeszcze wam małżeństwo rozwali:O

Gość ile ? ?
mąż mi mówi, żebym nie brała jej na poważnie, bo to nie ta sama kobieta co kiedys \Niby nerwy ją zniszczyły No ale to, że jej nie wezmę na poważnie - nie spowoduje, że kasa nagle się odzyska Mąż niby przyjmuje moje argumenty, ale czasem odnosze wrażenie, że albo się jej boi albo ma poczucie winy, że ona taka biedna