Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glupie seriale powinny byc

glupie seriale powinny byc zakazane !!!

Polecane posty

Gość glupie seriale powinny byc

przytrafila mi si sytuacja, ze kuzynka nagle wyparowala, ze nie bede miec dzieci :O dlaczego ?? bo raz ze mialam operacje juz ( 10 lat temu mialam dwa guizy na jajnikach ale wycieli same guzy), a teraz mam niedoczynnosc tarczycy i hiperprolaktynemie niewiadomego w sumie pochodzenia , plus znowu guza na jajniku nie powiem przez chwile mnie to przytloczylo, ale jestem dobrej mysli, musze byc, co zostaje ?? :D a przytlacza bardziej, kiedy jeden debil z drugim feruje takie wyroki, zwlaszcza na podstawie serialu M jak milosc, ktory moja kuzynka z uwielbieniem oglada poinformowala mnie, ze tam bohaterka ma tez niedoczynnosc tarczycy i hiperprolaktynemie i ze lekarz powiedzial jej, ze albo zajdzie juz albo nie zajdzie ja sie pytam jaki de*** pisal ten scenariusz ?? kto wymysla takie bzdety !!!! osoba ktora sie na tym nie zna, albo jest podatna na takie rzeczy moglaby sie zmartwic... masakra... co to science fiction ??? inna sprawa ze moja kuzynka powtarza jak automat, dramat

Gość
kuzynce gratulujemy inteligencji ja tam z beznadziejnie glupimi sie nie zadaje

Gość rodizny sobie raczej nikt
nie wybiera

Gość hmmm moja kolezanka
zaszla w ciaze z duza hiperprolaktynemia... tez jej lekarz mowil,z e moga byc problemy, a ona mowi, ze to byl czysty strzal

Gość uwazam, ze powinno to byc
karalne