Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ZielonaWyspa

Chciałabym go czym zaskoczyc, zrobic dla niego cos miłego

Polecane posty

i nie mam pomysłu co to miało by byc.. Znamy sie ponad 4 lata, niestety kontakt sie urwał po jakis 4 miesiacach, i odezwał sie do mnie w tym roku w lutym czy w ogole jeszcze zyje, Ja byłam w tym czasie za granica i prowadziłam tam sobie spokojne zycie wraz z 2 osoba. Nasze rozmowy z dnia na dzien stały sie co raz bardziej dłuzsze, ciekawsze az w koncu gadalismy ze soba po 12 h dziennie. Gdy pow ze przylatuje do Pl na tydz zapierdzielał po mnie 30 km o 3 nad ranem na lotnisko tylko po to by mnie zawiesc do domu a potem pojechac spowrotem do siebie i jechac na 8 do pracy, tak zdarzyło sie kilka razy, oczywiscie pod czas mojego pobytu w Pl spedzałam z nim duzo czasu ( nigdy nie doszło do niczego miedzy nami) do momentu mojego ost przylotu do Pl na poczatku wrzesnia. Miedzy mna a moim dotychczasowym facetem nie ukladało sie juz od wakacji, powiedziałam P ze nie uklada mi sie ze mam powoli dosc tamtego zycia, namówil mnie na powrot do Polski, Wrociłam spakowałam sie pozegnałam i fakt faktem wrociłam. Przez pierwsze 3 tyg bardzo sie mna opiekowac czuwał nad tym zebym sie tu znow odnalazła zebym codziennie sie usmiechała i zapomniała o przeszlosci. Nie bede ukrywac ze udalo mu sie to w 100 %. jestem tera szczesliwa, bo jestem wolna, wiem tez ze jestem wazna dla P i nie jestem mu obojetna. Działa tez to w 2 strone, ciesze sie gsy go widze, uwielbiam jak na mnie patrzy, kocham jak mnie przytula ale nie jestesmy para, ciezko nazwac mi to co nas łaczy, moze i bym chciała cos wiecej od niego ale chyba jeszcze nie teraz - a i tak chcemy zamieszkac razem po nowym roku. No ale i tak chciałabym zrobic dlaniego cos fajnego tak jak w temacie zaskoczyc go czyms miłym i nie mam na to pomysłu..

kup mu w prezencie kulki analne i kiedy odda się błogiemu leniuchowaniu, znienacka, niczym wąż polujący na jaszczurkę, podaruj mu je, wsadzając głęboko w odbytnice.

o, jestem mile zaskoczona, bylam pewna ze pierwsza opowiedzia bedzie tradycyjne ,,zrob mu loda z polykiem":)