Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zerowkaaaa

to ruchy czy nie ruchy dzidziusia

Polecane posty

czujecie juz ruchy dzidziusia mi juz idzie 19 tydzien jest to moja pierwsza ciaza i nie wiem czy dzidzius juz sie rusze czasem mam wrazeie ze to dzidzius a czasem to sama nie wiem, co wy czujecie jak sie rusza bo ja czuje czasem takie lekklie ukucia ??

Gość alaaaa ma kotaaaa
w 19tc u mnie to były delikatne puknięcia :)

no ja wlasnie juz sama nie wiem moze dlatego tak mam bo jestem barddzo szczupla a przed ciaza nawet wklesla a teraz juz mam dosc spory brzuszek ale zaczynam sie bac ze cos nie tak a niedawno bylam u gin ale tez slyszalam ze jak sie poruszy dziecko to matka to bedzie wiedziala ze to dziecko

Ja miałam dokładnie tak samo. Do 19 tc myślałam, że czuję już ruchy, a tu w 20tc zaczęło się pukanie i wtedy już wiedziałam, że to jest to:) Teraz jestem w 21t czekam tylko na pukanie, ale zdarza się raczej wieczorami, rzadko w ciągu dnia:)

ooo dzieki Ci bardzo az mnie uspokoilas bo juz naprawde sie martwilam ale i tak jak najszybciej wybiore sie do gin tak na wswzelki wypadek

I nie denerwuj się na zapas. Unikaj tematów o ciążach obumarłych, bo tak jak ja zaczniesz sobie za dużo wyobrażać :-) Teraz trzeba się zrelaksować.

ja jestem teraz w 20 tygodniu i czuje juz niezłe kopniaki nawet mój mąż czuje i widać jak brzuszek podskakuje. myślę ze to zależy od układu kobiety i od tego jak sie ułoży dzidziuś

ja czulam od 17tc ale to zalezy od ulozenia lozyska itd czulam zazwyczaj wieczorem na poczatku i takie leciutkie pukanie a w 20tc juz mąż spokojnie mógł czuc przez brzuch te ruchy