Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zona śmierdziella

Mój mąż to flejtuch i śmierdziel !!!!!!!!!!

Polecane posty

Ja pierdole mój były EX ( seksoholik ) nie dość , że po czasie dowiedziałam się chodzil na ku*wy, nie dość ze przylapalam go na zdradzie ....to jeszcze mialam ostatnio 'przyjemność " go zobaczyc!! Nosz gdzie ja mialam oczy... wlosy takie dlugie zarosniete ...w dodatku mu sie falują ..feeee parówkowane brudne lapy ..feeee...zarost chyba 2 tyg..feeeee.....brudne pazkoncie brudne spodnie na sobie stare dzidkowe buty...zeby zółte...no gdzie ja mialam oczy..taka paskuda ..jeszcze byl nie uwarunkowany spolecznie pierdzial i bekał gdzie sie dało..FUJJJ JAKI BRZYUDAL w dodatku jak znim bylam tez smierdzialo mu z pod pachy...w dodatku na sam koniec mial grzyba ....fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuujjjjjjjj

moj ukochany ma popsute wszystkie trzonowe i z jednego co chwile leci mu krew z ropa i oczywiscie zawsze mnie wola do lazienki i pokazuje mi TO co wyplul.... z mysla ze bede mu wspolczuc lecz do dentysty nie pojdzie. zeby myje raz na tydzien gdy juz naprawde dlugo go o to prosze. myje sie raz na jakis czas.... i chodzi przez 3 dni w tych samych majtkach. malo tego chodzi w nich przy znajomych..... kocham mojego skarbka....

a i zapomnialam dodac ze glosno charka i nawet jezeli robi to w lazience to az mnie otrzepuje .... zgrzyta zebami przez sen i mlaska.

Gość dziurywgaciach
Mój ma :dziurawe bokserki (czasem z zarychą),dziurawe podkoszulki,jeansy pierze raz na 3 miesiące, rzuca skarpetki obok butów przy drzwiach wejściowych-"witajcie goście" :), kładzie ciuchy na ławie(?)...

Gość lalunia 70
dziewczyny,wy to wszystko dla jaj piszecie,mam racje?

Gość lalunia 70
co to znaczy bokserki z zarycha?

Gość umpa lumpa
domysl sie...

moglabym przysiac ze nie zartuje ale po co. kocham tego goscia. tylko facetom trzeba caly czas powtarzac powtarzac powtaaaarzac co sie powinno a czego nie. moj i tak zrobil duze postepy;] ale nikt mu nie dorowna w dobroci i w czulosci. jestem tego pewna.

raz tak zrobilam ale po prostu nie poszedl. przy czym strasznie sie poklocilismy. ale nie poddam sie ze wzgledu na jego zdrowie.

Gość lalunia 70
ja rozumiem ,ze go kochasz.Wiadomo,nielatwo jest znalezc dobrego partnera,Ale-mimo wszystko,sorry.jak czytam wasze wypowiedzi to nasuwaja mi sie pytania-co z seksem,pocalunkami ,bliskoscia?Przeciez nie idzie calowac kogos komu jedzie z ust,z pach,patrzec na brudne gacie.No jestem w szoku.Ja mam drugiego meza,Tak samo ex jak i terazniejszy sa czysci,pachnacy,nie umialabym zblizyc sie do capiacego faceta.No i przeciez po wode nie trzeba latac do studni,od dezodorantow polki sie w sklepach uginaja,nie kumam.

Gość To się w pale nie mieści!
Może i faceci się zmieniają ale bez przesady! (zresztą mój się nie zmienił, ale to na marginesie) :O Nie jest to norma, że ktoś staje się patologiczną, notoryczną, obrzydliwą fleją i brudasem. Co wy tu wypisujecie? Że facet was pazurami kaleczy w nocy?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Że mu waniają pachy w nocy i ten smród was uderza w nos? I dalej z nimi jesteście? Jak możecie z nimi spać w jednym łóżku, jak możecie uprawiać seks? Więc macie to na co sie godzicie i w ogóle mi was nie żal. Jak ktoś sam nie ma godności, to nikt mu jej nie przywróci. Ja po setkach próśb, gróźb i tłumaczeneń, ze spokojem bym powiedziała, że się poddaję i jeśli sprawa się nie zmieni natychmiast, teraz, zaraz, nie "w swoim czasie", to składam pozew o rozwód z orzeczeniem o JEGO winie, w pozwie podając całkowity brak nawyków higieniczny, uniemożliwiający wspólne, godne życie i pożycie. I zapowiedziałabym, że opiszę w sądzie ze szczegółami jego pazury, zgniłe zęby i smrody. I zrobiłabym to! Nieważne, czy sędzia uznałby tę winę, czy nie, narobiłabym mu takiego wstydu na tej sali sądowej, że by zapamiętał do końca życia, że jest człowiekiem, a nie wieprzem w chlewie i tak ma się zachowywać, jak człowiek. Życie jest zbyt krótkie na spędzanie go z kimś, kto nie kocha i nie szanuje. Bo gdyby oni was szanowali i kochali, to by was tak nie poniżali (szpony kaleczące w łóżku, matko święta! :O )

jestem w stanie wybaczyc mojemu facetowi to,ze zostawi skarpetki kolo lozka,bo jak zwroce mu uwage,to posprzata...ale nie wyobrazam sobie,zeby smierdzial,wygrzebywal brud spomiędzy palcow,mial tluste wlosy,a przede wszystkim zeby mial jakies mega dziury w zebach,z ktorych leci cuchnaca ropa,ktora przenosi jakies chorobska w trakcie pocalunku.

Gość lalunia 70
to sie w pale nie miesci pod Twoim postem podpisuje sie 2 rekami dokladnie -nic dodac nic ujac jak mozna sie godzic na zycie w smrodzie?wolalabym byc sama do konca zycia,ale w pachnacym otoczeniu

I jeszcze do tej, co pisała o tych pazurach, co ją kaleczą - z opisu, który podałaś wynika, że koleś ma po prostu GRZYBA płytki paznokciowej (stwardniała i żółta to objaw), więc sobie uświadom, że to nie jest tylko kwestia estetyczna, ale i zdrowotna i on to świństwo sieje na Ciebie i ewentualne dzieci. Gratuluję! :O

Gość umpa lumpa
ty mi nie musisz mowic, ze ja mam sobie "uswiadomic", nie traktuj mnie jak becwala i nie gratuluj mi ironicznie, bo madra jestes online, ale czy potrafilabys zmusic takiego czlowieka do dbania o siebie? Widzisz sama, ze wiele kobiet ma z tym problem i ze nie jest latwo ot, tak wziac rozwod, bo ludzi wiele laczy. Co mam zrobic? Obciac, gdy spi? Takie glupie gadanie - "gratuluje"... Ktos sie otworzyl na forum, a ty tylko czekasz, zeby sie wywyzszyc, bo masz lepiej. To ja ci pogratuluje, swietnie, ze masz faceta, ktory o siebie dba, pilnuj, zeby sie nie roztyl i byl taki, w jakim sie zakochalas lata temu, moze ci sie uda.

Pewnie nie umiałabym zmusić wieprza, żeby przestał być wieprzem. Cóż, natury nie zmienisz :O A co masz zrobić? A może by tak odejść? Przerwać poniżający Cię związek? Nie chcę się wywyższać, chcę podkreślić wagę problemu, bo niektóre tu próbuję bagatelizować totalną PATOLOGIĘ (faceci się zmieniają, bla bla bla). A więc się nie zmieniają, nie w taki sposób. To nie jest normalne. Jakby Cię lał i chlał, to byś odeszła. A jak Ci oborę robi z domu i z życia to nie odchodzisz?

Akurat mój mąż się nie roztyje, jest wysoki i szczupły, jak cała rodzina (geny). Ale nieważne, nie porównuj utycia do bycia świnią i brudasem! Właśnie to jest to bagatelizowanie, wmawianie że w sumie, to nic aż takiego, trudno. A to jest kompetne przekroczenie granic i skrajna patologia.

Gość lalunia 70
a moj maz utyl,i to duzo bo ok 10 kg.i tez nie jest to dobrze,bo wiadomo niezdrowo itd.Ale sie przeciez nie rozwiode z tego powodu.Ale jakby sie przestal myc,to bym go zostawila.Najwieksza milosc nie pomoze jak czlowiek smierdzi.I tez uwazam ,ze to jest brak szacunku i w ogole ,ze sie ci wasi panowie nie wstydza.I nikt sie tu nie wywyzsza,po prostu brud=patologia i koniec.

Gość zona smierdziela
moj paznokcie obcina, włosy nawet myje czesto ale on nawet jak myje wlosy to nie wejdzie pod prysznic nie wykapie sie :/ zeby myje raz dziennie, no chyba ze mu sie zapomni lub nie chce, wtedy nie umyje, z tym jednym ma tylko problem jak mu ta plomba wyleciala i namawiam go usilnie, zeby poszedl do dentysty, ale on dalej swoje, na umowiona wizyte nie poszedl. Dezodorantem psika się, jak wychodzi rano do pracy. Po pracy wraca spocony i nie myje sie, nie bierze prysznica, potem tak laduje sie do lozka. Śmierzi mu spod pachy, dlatego ja odwracam sie tylkiem do niego i śpię, nie ma mowy zebym wąchala te zapachy spod jego pach. on potrafi tak tydzien chodzic, że rano sie popsika dezodorantem do pracy i tak codziennie az do soboty, w sobote zazywa kąpieli i wtedy też jest seks zazwyczaj bo ja mu mowie, ze z brudasem nie bede sie kochala, ale on w tygodniu zmeczony po pracy (a ma dosyc stresujaca) a ja z brudasem sie kochac nie bede. wiecie jak on po calym tygodniu wali ?? ale ja co ja zrobie ? wrzuce go do wanny, tlumacze mu, że jest fleja i ma sie myc ! Co mnie jeszcze w nim wkurza to to, ze np. je kromke chleba z dżemem, uwali sobie dżemem paluchy a potem dotyka tym klamki albo mysz od komputera i jest wszystko upierdolone tym i sie klei ! Po pracy chodzi w gaciach , wisza mu na dupie, nieraz maja dziure ze co nieco mozna podziwiac. Nieraz jak ktos dzwonil do mieszkania wyzywalam go kazalam mu szybko cos zakladac na tylek bo wyglada jak ferdek kiepski. On musi po pracy ochlonac, a tak mu wygodnie i tak bedzie chodzil, koniec, kropka. przy pomocy mojego pilniczka do paznokci wydlubuje sobie kozy z nosa albo wyrywa wlosy z nosa, fuuuj, obrzydlistwo mowie wam. Poki co bede dzialac, a jak on nie zmieni swojego zachowania to nie wiem... odejde chyba bo ileż można. Ja dbam o siebie, jestem zawsze czysta, uczesana, umalowana, odwiedzam kosmetyczkę, a on ?? :/

Jeszcze zapytam, jak wygląda seks pań w takich związkach? Kochacie sie z tymi śmierduchami? :O Bo nie wiem, ale mój seks (wyłączając totalne spontany, mówię o seksie, który poprzedzało umycie się) to jest totalny luz, jeśli chodzi i całowanie i pieszczoty wszystkich miejsc. Wiem, że mogę męża dosłownie wszędzie pocałować i wszędzie mu wetknąć nos bez obawy, bo on dosłownie wszędzie pachnie. Jak wy to robicie? Bo tu kobiety pisały o jakimś nie myciu dupy, o "draskach" na gaciach (fuj!), więc ja sie zastanawiam, jak wygląda życie seksualne z osobą, co do której trzeba podchodzić jak do jeża, żeby się nie wpakować w jakieś śmierdzące rejony i nie zaliczyć pawia :O A może nie ma seksu, intymności? Tak jak mówiłam: kompletnie was te dziady nie szanują, a wy z nimi jesteście. To poniżające.

Żona śmierdziela napisała o seksie. Czyli jest okazyjnie, jak facio się umyje :O Widać, że oni nawet seks mają w dupie, wolą swój luzik i swoje smrody, niż żeby żona się z nimi kochała i się ich nie brzydziła. Żono śmierdziela, jesli się facet nie zmieni, naprawdę rozwż rozstanie. To jest upodlające tak kobiete traktować.

I jescze jedno: zdajcie sobie sprawę, że otoczenie też czuje ten smród i widzi to zaniedbanie. Oni was poniżają także przed ludźmi!

Gość ambi purrrr
Jak można nie myć zębów przez prawie cały tydzień?? :O

Gość notosru
a ja wam powiem , ze meżczyzna swiadczy o kobiecie a kobieta o męzczyznie . Wiec skoro jestescie z takimi obrzydliwymi capami to same jestescie bardzo podobne i widac wcale az tak bardzo wam to nie przeszjadza oblechy:(

Gość właśnie wstałem i czuję, że
jakiś smrodek zalatuje spod mojej pachy. Jak to dobrze, że nie mam żony i nie muszę wysłuchiwać gderania.