Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zona śmierdziella

Mój mąż to flejtuch i śmierdziel !!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość siedze i jem sniadanie
Nie wierzę w to co czytam !!! :O jak można to tolerować ? mąz mojej przyjaciółki tez jest taki , a kiedys byl super facetem... Chodzi w tych samych butach drugi rok, nawet ich nie wyczysci z blota i piachu, o zeby nie dba - bo nie ma czasu, wlosy postrzępione, zdaje sie, ze sam je obcina, paskudna cera , nie wiem jak w sprawach lózkowych ale ogolnie strasznie wyglada.... a seks z kims takim ?:O

Gość Zona smierdziela
To sie w pale nie miescie -- dziekuje za wypowiedz, masz calkowita racje... ja daje mu ostatnia szanse na zmiane, a potem do widzenia, o zebach to pisalam, ze myje raz dziennie, no chyba ze mu sie nie chce to umyje dopiero nastepnego dnia, no co nie zmienia faktu, ze jest fleja. Jestesmy malzenstwem od 13 miesiecy i na poczatku bylo ok z czasem coraz gorzej i gorzej i wszelkie tlumaczenia, jak grochem o sciane. Wiec to nie tak, ze siedze z nim latami i znosze jego smrody, to sie pogorszylo z czasem... i daje mu ostatnia szanse , inaczej jak sie nie zmieni to odchodze.

Gość ave cezarrr
To PROWOKACJA!!!!:D

Zawsze źle. Jak facet ma kilka różnych dezodorantów w łazience, kilka zapachów płunu do kapieli itd. Jak pójdzie do solarium w zimie żeby nie wyglądać jak śmierć i że wybieli sobie zęby kuracją za pół wypłaty, to przeważnie mówicie że jest pedałem i metroseksualistą. Teraz widać w druga strone....

Gość mala megggggiiie
Bez przesady, wystarczy zeby sie myl, dbal o uzebienie i wlasne zdrowie i schludnie wygladal. Jak widac dla niektorych facetow to mission impossible, świnie jestescie i tyle !

Gość lbdlads
ja wiem, że dla was to koszmar, ale wybaczcie, uśmiałam się do łez. :D ja sobie tego nie wyobrazam, mojemu mezczyznie pachnie kazda czesc ciała, jak nie prefumem to żelem do mycia ciała, to jest facet ! a nie jakaś świnia.

Gość Zona smierdziela
Zdaje sobie sprawe, ze to zalosnie z boku wyglada. Moj tez pachnial....postawilam mu ultimatum, po pierwsze do konca przyszlego tygodnia ma sie zapisac i isc do dentyty, bo inaczej koniec !

Gość lalunia 70
a moze jakims wyjsciem z sytuacji byloby opowiadanie mezowi o jakims tam wymyslonym koledze z pracy,sasiedzie,sprzedawcy-ze o rany jaki on czysciutki,jak pieknie pachnie itd? albo centralnie walnac-wiesz ,Anka ostatnio tak szybko od nas wyszla bo potem mowila czy sie cos u nas nie zepsulo albo-ten maz Anki to tak pachnie ,ze az mam ochote go pocalowac? moze panowie by cos skumali?

Gość aria89
U mnie podobne.włosy jak u jakiegos kolesia z buszu wzietego,zarost kilkudniowy,kapiel jest ale bez mydla,dezodorant mu niepotrzenby-to chociaz mowilam zeby włosy pod pachami zgolil to bedzie mniej smierdzial,paznokcie obgryzane.we włosach jak wroci z pracy farba tynk i piasek.zeby raz dziennie dosłownie trzy razy szczoteczka przeleciane.szok.a bym takie czysciutki i pachnacy,szok.nawet tesciowa mowi co sie z nim stalo.skarpetki tydzien potrafi jedne nosic,bo mu szkoda swierzych bo i tak pojdzie do pracy w buciorach to beda smierdzialy.super,to po co w ogole cokolwiek robic,nie wiem co z tymy chlopami nietak.

Gość ktoś tu chyba czegoś nie kuma
Żadnych wyperfumowanych fircyków, żadnych metroseksualnych kryptogejów, ale normalnych facetów, czyli facetów CZYSTYCH. Czy to jest takie trudne do pojęcia?

Gość Co wy żeście porobiły z tymi
facetami, same piszecie że to przy was tacy się stali.!!! Tak postępują ludzie wykończeni fizycznie i zryci psychicznie.

Gość rady laluni 70 mnie śmieszą :)
Nie sądzę, że mój w ogóle zakapowałby o co chodzi :), moim zdaniem do facetów trzeba mówić wprost: zasuwaj się wykąpać śmierdzielu jeden, jak chcesz się koło mnie położyć.

Gość peno pucknął żonę brata
nie wszystkim wam wierzę o tych mężach :D bo trochę to dla mnie niemożliwe:O co by tu doradzić autorce hmmm może jakaś dobra kolacja ,szczera rozmowa albo prowokacja erotyczna z końcówką widzisz kochanie gdybyś był wykąpany to odleciałbyś przy lodzie;) a tak to dobranoc:P;):D

Gość A podobno żonaty facet
to taki zadbany. Jak miałbym się tak stoczyć , to już wolę być kawalerem.

Gość llllo matko
co z tymi chlopami sie dzieje smierdziele jedne eh...

Gość KingaMinge
CO z ciebie za kobieta skoro nie potrafisz faceta w takich prostych rzeczach ustawić ? Kurde po co ludzie za siebie wychodzą i jakim cudem ?

Gość sylwia987654pp
dobrze ze chociaz w tym wzgledzie mam super. moj to wrecz pedant. MIESZKALISCIE RAZEM PRZED SLUBEM??

Gość nooooooo
przestan myc cipke i na śnie wsadz mu ją do ryja,zrzyga sie i pojdzie sie umyc!:D

Gość gość
"przestan myc c*pke i na śnie wsadz mu ją do ryja,zrzyga sie i pojdzie sie umyc!smiech.gif " :D umarłam :D :D :D