Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 4 raz

pobił.

Polecane posty

Gość 4 raz

mąż mnie uderzył w twarz szarpał za ręce aż mam siniaki. wstąpił jakiś szatan w niego wyzywał od najgorszej(wypił piwo) mama dziecko 4miesięczne. nie mam gdzie sie wyprowadzić jestem na jego utrzymaniu. wybaczyłam.. ale żałuje.. mam ochotę go zdradzić.

Gość 4 raz
?????????????????????????//

Gość a czego od nas oczekujesz?
Nikt za Ciebie nie rozwiąże tej sytuacji. Sama musisz dojrzeć do tego, żeby się z nim rozstać, a zdrada - no cóż, co tym chcesz osiągnąć??

ty nie mysl o wlasnej doopie za przeproszeniem tylko pomysl o przyszlosci dla dziecka twojego bo chyba nie myslisz ze jak pojdziesz zdradzic to ten z ktorym sie puscisz nie wezmie pod opieke ani ciebie ani dzieciatka i zostaniesz z gola dupa....poszukaj pracy stan sie niezalezna ,zapewnij dziecku bezpieczenstwo a pozniej probuj zycie sobie ukladac tak bedzie najlepiej ja mysle... :) co za nieodpowiedzialnosc :P

Gość OnaNaprzeciwInnym
skoro dochodzi juz do takich stuacji to moze byc juz tylko coraz gorzej uwolnij sie z tego zwiazku i prosze nie niszcz sobie i dziecku zycia !!!!

Gość hehehehhehehehehhehep
taaaak swietny odwet. zdrada za mordobicie:D i takie to glębokie... tylko prowokatorzy maja taki zmysl:)