Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

glupipseudonim

przezroczysta sperma

Polecane posty

sperma mojego faceta jest zupelnie przezroczysta i dosc rzadka, czy spotkaliscie sie z czyms takim ? Jest to normalne ? czy moze powinien sie udac do lekarza? od czego zalezy, jak bardzo biala i gesta jest sperma? Moze to kwestia zawienia, albo czestotliwosci stosunkow...? bede wdzieczna za wszystkie powazne wypowiedzi!

Gość Johny Canada
brak nabiału mleka smietany oraz jajek na twardo

Gość zapytaj wujka Google
a on nie jest bezpłodny????

Gość a czesto sie spuszcza?
??

Gość ja tak mam po kilku
spustach pod rzad albo przy bardzo obfitym wytrysku po dlugim stosunku

Gość Roccomm
Raczej nie zawiera plemników . Też tak miałem onanizując się w bardzo młodym wieku gdzieś ok 12 lat dopiero po jakiś 2 latach zrobiła się biała i gęstsza no i oczywiście było jej sporo więcej

tzn ze ma za malo plemnikow a jego prostata produkuje plynna substancje w ktorej te plemniki powinny sie znajdowac. czyli strzela slepakami;d mozesz sie z nim bzykac bez gumy.;d;d;d

to tez ale jadra powinny miec (bo wciaz produkuja) sporo plemnikow, to sie oligospermia nazywa.

zbyt malo plemnikow . rozumiesz. gdy sie kochasz przed wytryskiem tez jest taka przezroczysta wydzielina z czlonka. w niej wlasnie jest malo plemnikow. zbyt malo by zaplodnic. (zazwyczaj);d;d;d

no wlasnie od jakiegos roku dosc czesto uprawiamy seks bez gumki, co prawda nie konczy on wtedy we mnie, ale to i tak zadna antykoncepcja. liczymy sie z ciaza, i tak ostatnio coraz czesciej o dziecku rozmawiamy, i zaczelam sie powaznie martwic:( troche mnie tym brakiem plemnikow wystraszyliscie, wysle go do lekarza.

Gość kalim
poleconym? czy priorytetem :D

Gość Roccomm
Znalezina w nwcie odpowiedz lekarza odnośnie zabarwienia spermy Przezroczyste zabarwienie nasienia może oznaczać, że znajduje się w nim mała ilość plemników. Taka sytuacja ma miejsce niedługo po stosunku (a także po masturbacji) i jest zjawiskiem całkowicie normalnym. Jeśli jednak nasienie zawsze miało taki kolor lub ma także po okresie abstynencji seksualnej, być może warto byłoby odwiedzić urologa, który zleci badanie nasienia

Gość gość
ile ma lat????

Gość pablo666
Czyli moge sie bzykac bez gumy?? Z***BISCIE!!:D

Gość gość
koniecznie niech idzie do urologa

Gość gość
a jeśli idzie o Twoją ciążę, to może uda się znaleźć u niego jednego plemnika, zapłodnić Twoje jajeczko pozaustrojowo , wszczepić "to" do macicy, czyli dokonać zapłodnienia in vitro.

Gość gość
To nic nadzwyczajnego poprostu w s*****e jest mało plemników taką ilością nie będzie łatwo zapłodnić ale to się dzieje tymczasowo tylko.